Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GIT versions discontinued?
#1
I've been been watching the git page for new revisions for a while now and haven't seen an update in over a month. I thought it was odd but didn't think much of it I assumed the devs were just busy with other things. I check today and the page is completely blank though have the git releases been discontinued?

http://pcsx2.net/download/development/git.html
OS: Windows 10 64 bit
Processor: i7-6700k
GPU: AMD R9 Nano
Ram: 16GB DDR4
Reply

Sponsored links

#2
Eh, someone will come along and repost them. I think they're still migrating the servers.
Moe: [to Homer] And I'm pulling your favorite song out of the jukebox.
Homer: "It's Raining Men"?!
Moe: Yeah, not no more, it ain't. [throws the record out the window which lands into Smithers' car]
Smithers: Ow! [looks at the record] Ohhh.

what would ;e; do
Reply
#3
There was an update just yesterday, it displays fine for me. Try checking through the orphis build bot.
We're supposed to be working as a team, if we aren't helping and suggesting things to each other, we aren't working as a team.
- Refraction

[Image: 84t1dRu.png]
Reply
#4
(03-30-2015, 04:07 PM)ssakash Wrote: There was an update just yesterday, it displays fine for me. Try checking through the orphis build bot.

This is what I see
[Image: capturehkyr8.png]
OS: Windows 10 64 bit
Processor: i7-6700k
GPU: AMD R9 Nano
Ram: 16GB DDR4
Reply
#5
I had the problem before but, now it's fine. Try this link: http://buildbot.orphis.net/pcsx2/
We're supposed to be working as a team, if we aren't helping and suggesting things to each other, we aren't working as a team.
- Refraction

[Image: 84t1dRu.png]
Reply
#6
(03-30-2015, 04:12 PM)ssakash Wrote: I had the problem before but, now it's fine. Try this link: http://buildbot.orphis.net/pcsx2/

That link works.
OS: Windows 10 64 bit
Processor: i7-6700k
GPU: AMD R9 Nano
Ram: 16GB DDR4
Reply
#7
Okay, then wait a little bit and try the gitbuild link at the website a little later. That's how I resolved my problem.
We're supposed to be working as a team, if we aren't helping and suggesting things to each other, we aren't working as a team.
- Refraction

[Image: 84t1dRu.png]
Reply
#8
(03-30-2015, 04:15 PM)ssakash Wrote: Okay, then wait a little bit and try the gitbuild link at the website a little later. That's how I resolved my problem.

Alright thx.
OS: Windows 10 64 bit
Processor: i7-6700k
GPU: AMD R9 Nano
Ram: 16GB DDR4
Reply
#9
Eh? This is what I see.

[Image: git.png]
[Insert Witty Sig Here.]
Reply
#10
(03-30-2015, 04:18 PM)KeyToTruth12 Wrote: Eh? This is what I see.

[Image: git.png]

It's fixed now.
OS: Windows 10 64 bit
Processor: i7-6700k
GPU: AMD R9 Nano
Ram: 16GB DDR4
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)