Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GOW Support
#1
I have read like 1000 posts an still get GOW tu run with out the green screen.

My Specs: CPU Phenom 9550 Cuad Core
Video: 9600 GT

COnf.
Windows Vista Ultimate
PCSX2 - r478
Graphics GSDX 890 (SSE2) 0.1.14 - Res (Win) Render(dx10 Hard) Inter(None)AR(16:9) Native, Texture Filt (ON)

CPU: EErec , Vu0rec, Vu1rec, GS all ON
SpeedHacks: x3 Cycle, IOP, WaitCydes all ON
Advanced: EE RECS Round Chop/Zero : ON; Clamp Mode: Normal, Flush and Denormals ON.
VU RECS Round Chop Zero : ON Clamp Mode: Normal, Flush and Denormals ON.

Please just answer if theres anyway to play without the green screen
Thanks.
Reply

Sponsored links

#2
(02-15-2009, 06:20 AM)Hi-Fi Wrote: Graphics GSDX 890 (SSE2) 0.1.14 - Res (Win) Render(dx10 Hard) Inter(None)AR(16:9) Native, Texture Filt (ON)
did you try enable Log-Z in the GSdx settings
Main Hub:i5-4670(3.4Ghz Factory Clocked),ATi Radeon HD7770(GDDR5+128-bit+1GB),Win 10 SL(x64),ASUS H8M-E,8GB DDR3 RAM
Reply
#3
Yes it is enable ... I saw a youtube video where it says that it wont work with AMD processors its that right ?
Reply
#4
use the file menu then use run cd/elf file

using run execute causes the green screen
Reply
#5
I playing this game well with AMD processors without green screen
(sorry for my poor enlish Laugh)
Reply
#6
Already try from file - run cd /dvd and no luck,

Maybe the problem its between gsdx with Phenom 9550 or my iso really no clue ....
Reply
#7
i have same problem,but only with ntsc version,with PAL version it works fine,but white screen in the first power,mi pc specs
Intel E8400
Nvidia 9800 GTX
tried with dx9 and dx10.
Reply
#8
The Beta revision 708 ran GOW much better. Although, since the merge between the playground and regular versions, I'm not sure whats up with the betas and if the revision numbers have been altered.
Reply
#9
They have the latest is r503 if you build your own or 478 if you download prebuilt from the the forum.
Reply
#10
Ill give it a tray to the PAL version and let you know...

Im using the last prebuild 478.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)