Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GOW green graphic problem
#1
Can anyone help me, i played GOW on the latest svn with playable iso, but at the fight scene the fps down belom 40 and the screen become horrible , but when it play movies or etc the fps can full at 60. i dont know whats the problem maybe my config is wrong

this the horrible screen [Image: fOQsuzN.jpg]

and this is my config [Image: 81FE9Gs.jpg]

My computer spec is
proc : intel core i3 2350M CPU 2.30 Ghz 2.30 Ghz
ram : 4 gb
video card : NVIDIA GeForce 610M with 2 gb memory
OS : windows 7 64-bit

soory for my bad english and the bwk pic , i still noob in this forum
Reply

Sponsored links

#2
we don't support unofficial builds.
erase that crap, download latest stable or svn from our main site and try again
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
Soory sir i didnt know that rule, now i download the latest official pcsx2 in this site then i try the same config and nothing change, still green crap screen and bad fps when battle,

[Image: xMiS4y9.jpg]

[Image: lkR6BZo.jpg]
Reply
#4
could you please post the emulog.txt ?
what is you game version ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#5
i didn't know the game version today i just buy the dvd and make an iso, how can i see it ?


Attached Files
.txt   emuLog.txt (Size: 2,56 KB / Downloads: 89)
Reply
#6
looks like it's NTSC-US (SCUS_973.99)
but you mised one layer when creating your ISO.
download, install imgburn (http://www.imgburn.com) and try again
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#7
(03-13-2013, 05:38 PM)denhacker Wrote: Soory sir i didnt know that rule, now i download the latest official pcsx2 in this site then i try the same config and nothing change, still green crap screen and bad fps when battle,

[Image: xMiS4y9.jpg]

[Image: lkR6BZo.jpg]

Works with versions 9.9, 1.0 and 1.1, not for 9.8
Enable and Check the HW Hacks and within that menu select the following ...
Of course, you need good requirements to run this game, I'm using version GOW, DL Double Layer
[Image: 537512_10200910505948629_175000071_n.jpg]
Works for meLaugh
Reply
#8
This video is mine, these are my games I'm running with HW On


Reply
#9
(03-13-2013, 06:33 PM)jesalvein Wrote: looks like it's NTSC-US (SCUS_973.99)
but you mised one layer when creating your ISO.
download, install imgburn (http://www.imgburn.com) and try again

i try 3 times and it still didnt work , but when i change the rendere into Direct3D10 ( Software ) the screen is normal but when battle the FPS drop into 10-20 ,

(03-13-2013, 08:29 PM)Acem Wrote: Works with versions 9.9, 1.0 and 1.1, not for 9.8
Enable and Check the HW Hacks and within that menu select the following ...
Of course, you need good requirements to run this game, I'm using version GOW, DL Double Layer
[Image: 537512_10200910505948629_175000071_n.jpg]
Works for meLaugh

I just try and still didnt work, and that just make my games more lag
Reply
#10
(03-14-2013, 04:19 AM)denhacker Wrote: i try 3 times and it still didnt work , but when i change the rendere into Direct3D10 ( Software ) the screen is normal but when battle the FPS drop into 10-20 ,
of course, your PC is far to weak to handle this game in software mode.

How Big is your GoW iso when you dump it ?

try changing your DVD plugin to gigahertz and use your original DVD to see if it's the same.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)