Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GS PlugIns HELP!!!
#1
Hello everyone, i am a Noob at PS@ Emulators... So I am in need of your help. so i got the BIO's and Etc. So I Dl and etc.

But when I make everything Compatible A Message shows saying

Could Not Load GS Plugin 'plugins':<NULL>

I need to know what that means. and if Possible, what i can do to Fix it.
Reply

Sponsored links

#2
Did you accidentally put your GPU plugin on one of the null one's? I did this by accident and I got something along those lines, try checking you plugins and making sure there not on any of the null ones.
Reply
#3
Ok Tyvm, Another Noobish Question... The thing about Memcard.... How do i get that uploaded/Working?
Reply
#4
(06-27-2009, 06:47 PM)SkullMetalLord Wrote: Hello everyone, i am a Noob at PS@ Emulators... So I am in need of your help. so i got the BIO's and Etc. So I Dl and etc.

But when I make everything Compatible A Message shows saying

Could Not Load GS Plugin 'plugins':<NULL>

I need to know what that means. and if Possible, what i can do to Fix it.
Let me get this straight, you DL'ed a BIOS?
AMD Phenom II 940 @ 3.6GHZ, 4GB PC8500 @ 1100MHZ, 4870x2 @ Stock.
Reply
#5
(06-27-2009, 07:15 PM)Sythedragon Wrote:
(06-27-2009, 06:47 PM)SkullMetalLord Wrote: Hello everyone, i am a Noob at PS@ Emulators... So I am in need of your help. so i got the BIO's and Etc. So I Dl and etc.

But when I make everything Compatible A Message shows saying

Could Not Load GS Plugin 'plugins':<NULL>

I need to know what that means. and if Possible, what i can do to Fix it.
Let me get this straight, you DL'ed a BIOS?

No lol
Reply
#6
Read the configuration guide,all your questions are answered there.
[Image: newsig.jpg]
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)