Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GT4...messed up ingame
#1
Hey guys...

When i launch GT4 via 0.9.7 pcsx2 the whole gamegraphics f*cks up.
Actually not the whole game. The ingame menu is working:

http://img.moepler.com/?v=pcsx22-1284766448.bmp

But when i choose a racetrack and want to drive this happens:

http://img.moepler.com/?v=pcsx22-1284766462.bmp
http://img.moepler.com/?v=pcsx22-1284766466.bmp

In case i play this game in the "b-spec" mode this happens:

http://img.moepler.com/?v=pcsx22-1284766475.bmp

Its nearly operating normal...

My CPU is a AMD phenom2 965.

Here are some configs but i have no clue whats going on here:

[Image: pcsx2appse.png][Image: pcsx2cores.png][Image: pcsx2c-1284766112.png][Image: pcsx2c-1284766119.png]

hope u guys have any solution to this thing Sad
Reply

Sponsored links

#2
afair setting brightness to 0 should help. i think i've seen this errors somewhere before.
Intel 486 DX33 33Mhz
8MB EDO Ram
S3 Graphics Trio64V+
Windows 95
Running MGS3 Snake Eater fully playable @ 0.05 fps
Reply
#3
(09-18-2010, 04:22 AM)Cyphox Wrote: afair setting brightness to 0 should help. i think i've seen this errors somewhere before.

Thank you very much...but i still got the problem

Or did i set the wrong brightness to 0 O.o...is there a brightness level in pcsx2?
Reply
#4
The brightness from the game's internal settings should be set to 0 to prevent some bugs.
[Image: newsig.jpg]
Reply
#5
(09-20-2010, 03:46 PM)Bositman Wrote: The brightness from the game's internal settings should be set to 0 to prevent some bugs.

ups... xD

I reduced the wrong birghtness (ingamemenu brightness)...now it works perfect...thanks
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)