Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Game Laggy?
#1
Not sure why my game is lagging?
Here are my computer specs.

[Image: sLHcNuw.png]

I'm trying to play Crash of the Titans and the EE is about 85% and GS is about at 100% with 50 fps.

Anything I can do to possibly fix this?
Thanks for the help

Sponsored links

#2
Turn on MTVU speedhack. Set EE slider speedhack to 2.

Also what settings and resolution are you playing at?
And what's your GPU?
[Image: ov4]
Gaming: Intel i7 3770k @ 4.2Ghz | R9 290 | 16GB RAM | 480GB(240GB+240GB RAID0) SSD | 3 TB HDD | 1 TB HDD | 500GB HDD
Server: AMD FX 6300 @ 4.4Ghz | GTX 670 | 16GB RAM | 240GB SSD | 320GB HDD
PCSX2 General Troubleshooting FAQ
#3
(04-09-2014, 08:08 AM)Blyss Sarania Wrote: Turn on MTVU speedhack. Set EE slider speedhack to 2.

Also what settings and resolution are you playing at?
And what's your GPU?
what do you mean by MTVU speedhack?
Playing on default settings with Speedhack checked.
I'm playing on 1920 x 1080 resolution.

My GPU

[Image: 356c797209794cb4930e20a3af72638b.png]
#4
Go to config menu, emulation settings. Go to speedhack tab. In there, check the box that says Enable MTVU. Also move the left most slider to position 2. Try that. If that doesn't get you enough speed, try pushing the right slider to position 1 or 2, but that may give you fake FPS.

And I mean in game resolution, which is set through Config->Video->Plugin settings, but I'm guessing if you don't know what I'm talking about it's probably still on native.
[Image: ov4]
Gaming: Intel i7 3770k @ 4.2Ghz | R9 290 | 16GB RAM | 480GB(240GB+240GB RAID0) SSD | 3 TB HDD | 1 TB HDD | 500GB HDD
Server: AMD FX 6300 @ 4.4Ghz | GTX 670 | 16GB RAM | 240GB SSD | 320GB HDD
PCSX2 General Troubleshooting FAQ
#5
(04-09-2014, 08:25 AM)Blyss Sarania Wrote: Go to config menu, emulation settings. Go to speedhack tab. In there, check the box that says Enable MTVU. Also move the left most slider to position 2. Try that. If that doesn't get you enough speed, try pushing the right slider to position 1 or 2, but that may give you fake FPS.

And I mean in game resolution, which is set through Config->Video->Plugin settings, but I'm guessing if you don't know what I'm talking about it's probably still on native.

Yes it's on Native.
And i changed all of the settings as you mentioned above.
Giving it a run right now

UPDATE: Still runs the same after the settings changed.
#6
http://forums.pcsx2.net/Thread-Why-is-it...#pid365106
We dont support piracy anyways.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go




Users browsing this thread: 1 Guest(s)