Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Game running slow
#1
Hello and good day everyone!

I have a problem with a game running in slow motion.
Its a game called Def Jam Fight For NY.
The game is really laggy and it seems like its running in slow motion.
Can i change that?
Iam completely new to this site and PCSX2.

Here are my specs: 

WINDOWS 10

Processor: AMD-FX 7500 Radeon R7,
                 10 Compute Cores 4C+6G
                 2.10 GHz

RAM: 4,00 GB (3,43 GB usable)

System type: 64 bit Operating System,
                     x64-based processor

PCSX2 version: 1.2.1
I have also added a screenshot of the specs, fps and stuff like that while playing the game in the attachments.
Thank you Smile


Attached Files Thumbnail(s)
   

Sponsored links

#2
Your cpu seems to be to weak.

Do you use non-default settings?
#3
ee=96% ?
well, your slowdowns aren't surprising...
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
#4
(10-17-2015, 11:32 PM)willkuer Wrote: Your cpu seems to be to weak.

Do you use non-default settings?

Yes..
#5
Good..
#6
(10-18-2015, 01:42 AM)willkuer Wrote: Good..

Well.. thanks for the help.
#7
You're welcome.
Can we close the case ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
#8
Even if your answer 'yes' is a formally correct answer on 'do you use nondefault settings?' most people would consider a 'yes and they are....' much more reasonable. So maybe you can provide informations so we can solve issues
#9
(10-18-2015, 01:15 PM)jesalvein Wrote: You're welcome.
Can we close the case ?

Of course. And i can asure you that i will not touch this ***** site again.
Thanks.
Have a ***** day Smile
Goodbye.

(10-18-2015, 08:39 PM)willkuer Wrote: Even if your answer 'yes' is a formally correct answer on 'do you use nondefault settings?' most people would consider a 'yes and they are....' much more reasonable. So maybe you can provide informations so we can solve issues

Jesus ***** Christ you got your panties wet by that? LMAO!
Was i supposed to say Yes sir?
You are so pathetic. Try to be the authority in real life.
*****. 

Anyway iam not touching this ***** site again.
Goodbye assholes Smile
#10
hmm, it's strange that it reaches EE: 98% when the processor is a quad core, the OP must have probably been using MTVU/ without MTVU extra rendering threads on software mode. (maybe ? )

If he was indeed using software mode, hardware mode would have been a nice alternative. in either way, Flaming is not really tolerated here. try to be more civil and calm if you're intending to ask support questions once again, K thx.

Edit: seems like he isn't using MTVU. bad guess Tongue2
We're supposed to be working as a team, if we aren't helping and suggesting things to each other, we aren't working as a team.
- Refraction

[Image: 84t1dRu.png]




Users browsing this thread: 1 Guest(s)