Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Game runs perfectly until character is moved
#1
Exclamation 
I fixed a bunch of issues like the sounds sound like fuzzy crap but I can't seem to get around this one. The values of the bar on the top read out this before any input is detected http://puu.sh/eGWwx/312c9ae270.jpg
After the character is moved or input is detected it runs at less than 1 FPS and the values read this: http://puu.sh/eGWOL/dc58e43c60.jpg

My specs are in my signature, any help would be appreciated.
If you like my posts, please hit the +1 button below. Laugh

My RIG: AMD A6-3670 @ 2.7GHz, Sapphire VaporX R9 270, 4GB Patriot Performance RAM, 24" LCD Acer Monitor, Turtle Beach P12 Headset
Reply

Sponsored links

#2
That's an extremely demanding game, and that CPU just isn't gonna run it at full speed.
[Image: ov4]
Gaming: Intel i7 3770k @ 4.2Ghz | R9 290 | 16GB RAM | 480GB(240GB+240GB RAID0) SSD | 3 TB HDD | 1 TB HDD | 500GB HDD
Server: AMD FX 6300 @ 4.4Ghz | GTX 670 | 16GB RAM | 240GB SSD | 320GB HDD
PCSX2 General Troubleshooting FAQ
Reply
#3
Yeah, the hardware is limiting your performance. The best you could try is fiddling with the speedhacks and running at native res and, still you wouldn't have any major increase in performance. Try playing in your ps2 for now Wink
We're supposed to be working as a team, if we aren't helping and suggesting things to each other, we aren't working as a team.
- Refraction

[Image: 84t1dRu.png]
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)