Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GoW 1 issue
#1
Hello,
First of all, I am extremely new at this so bare with me please Smile
I have been playing GoW (PAL) 1 using PCSX2 0.9.9.5326 for a while and encountered a problem: the game ran smoothly until I reached the Atlas Challenge where it starts to freeze every few seconds. I have no idea why it happened, it just began when I reached this point of the game.

please help!!!
Reply

Sponsored links

#2
are you using a ISO or a DVD ?

and please post the emulog of the problem

( after having this issue copy the text in PCSX2 Program Log to the right and post it here Smile )
Reply
#3
well thats problematic to answer. i am using an ISO but the game wont start if i click on ISO, it stars when I select plugin.

log:


(CdvdSource) HotSwapping CDVD source types from Iso to Plugin.
Closing CDVD
Opening plugins...
Opening CDVD
* CDVD: Opening drive '\\.\D:'...
* CDVD: IO thread started...
Plugins opened successfully.
(IsoFS) Invalid partition descriptor encountered at block 0x10: ''
* CDVD: Disk Type: No Disc
* CDVD Disk Open: DVD, Single layer or unknown:
* * Track 1: Data (Mode 2) (2053568 sectors)
* CDVD: Disk Type: Double-Layer DVD
* CDVD Disk Open: DVD, Single layer or unknown:
* * Track 1: Data (Mode 2) (2053568 sectors)
(SYSTEM.CNF) Detected PS2 Disc = cdrom0:\SCES_531.33;1
(SYSTEM.CNF) Software version = 1.00
(SYSTEM.CNF) Disc region type = PAL
ELF (cdrom0:\SCES_531.33;1) Game CRC = 0xD036296A, EntryPoint = 0x00100008
HotSwapping to new ISO src image!
Closing CDVD
* CDVD: IO thread finished.
Opening plugins...
Opening CDVD
ISO read problem (Bad game rip?)
ISO read problem (Bad game rip?)
ISO read problem (Bad game rip?)
isoFile open ok: D:\IOPRP300.IMG
Image type = Audio CD
Fileparts = 1
* CDVD Disk Open: DVD, Single layer or unknown:
* * Track 1: Data (Mode 1) (113 sectors)
(IsoFS) Invalid partition descriptor encountered at block 0x10: ''
Closing plugins...
Closing DEV9
Closing FW
Closing USB
Closing SPU2
Closing PAD
Closing GS
Plugins closed successfully.
File not found.
Path: IsoFileSystem
(pxActionEvent) IsoFS could not find the root directory on the ISO image.(thread:EE Core)
Shutting down plugins...
Plugins shutdown successfully.
(CdvdSource) HotSwapping CDVD source types from Iso to Plugin.
HLE Notice: ELF does not have a path.


Initializing plugins...
Init GS
Windows 5.1.2600 (Service Pack 3 3.0)
NVIDIA GeForce 9400 GT (6.14.11.9062)
Init PAD
Init SPU2
Init CDVD
Init USB
Init FW
Init DEV9
Plugins initialized successfully.

Opening plugins...
Opening GS
Opening PAD
Opening SPU2
Opening CDVD
* CDVD: Opening drive '\\.\D:'...
* CDVD: IO thread started...
* CDVD Disk Open: DVD, Single layer or unknown:
* * Track 1: Data (Mode 2) (2053568 sectors)
* CDVD: Disk Type: Double-Layer DVD
Opening USB
Opening FW
Opening DEV9
McdSlot 0: C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\PCSX2\memcards\a.ps2
McdSlot 1: [disabled]
McdSlot 2: [disabled]
McdSlot 3: [disabled]
McdSlot 4: [disabled]
Plugins opened successfully.
EE/iR5900-32 Recompiler Reset
Bios Found: Europe v01.60(04/10/2001) Console
BIOS rom1 module not found, skipping...
BIOS rom2 module not found, skipping...
BIOS erom module not found, skipping...
(SYSTEM.CNF) Detected PS2 Disc = cdrom0:\SCES_531.33;1
(SYSTEM.CNF) Software version = 1.00
(SYSTEM.CNF) Disc region type = PAL
ELF (cdrom0:\SCES_531.33;1) Game CRC = 0xFB0E6D72, EntryPoint = 0x00100008
(SYSTEM.CNF) Detected PS2 Disc = cdrom0:\SCES_531.33;1
(SYSTEM.CNF) Software version = 1.00
(SYSTEM.CNF) Disc region type = PAL
(UpdateVSyncRate) Mode Changed to PAL.
(UpdateVSyncRate) FPS Limit Changed : 100.00 fps
(FrameLimiter) Turbo DISABLED.
(UpdateVSyncRate) FPS Limit Changed : 50.00 fps
(FrameLimiter) Turbo ENABLED.
(UpdateVSyncRate) FPS Limit Changed : 100.00 fps
(FrameLimiter) Turbo DISABLED.
(UpdateVSyncRate) FPS Limit Changed : 50.00 fps
Reply
#4
You had your ISO wrongly ripped...

Remake it using ImgBurn and try again...
Reply
#5
(07-17-2012, 10:55 AM)Archerko Wrote: You had your ISO wrongly ripped...

Remake it using ImgBurn and try again...

I did as you said and it still didnt let me play using ISO, so I started again through plugin.

wow, it seems to have done it. so simple.

thanks a lot!!
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)