Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
God Of War 2 Freeze....
#1
Hi.. im new to the forums and well, the only reason I have been on these forums for the past 3 weeks was to find a fix for said game. So far, I've seen people accidentally fix their problems without any said effort. "Oh I did something and it worked but now this and that...". I played through Kingdom Hearts 1 and 2.. as well as God of War 1 with no issues whatsoever.. but for some reason on GoW2 it tends to get stuck after the first cinematic. I've extracted the file to .iso so I could actually start it up (dvd9). Im using the 1.0 version r5350 launcher.. with no resullt to everything I've found so far. It is the actual game of GoW2 that I've extracted and I'm starting to believe the only way it would be playable would be to be completely rewritten without .mpeg at all. Like I've stated, I've tried everything, lurked for 2-3 weeks for a fix, to no resolution. Is it the IMGBURN im using or something wrong with my specs?

Im on:
Win 7 x64
I7 920 @2.6
AMD Radeon HD 7950
9g Ram at 256.

The specs on the pcsx2 emulator 1.0 r5350 are as default after download. I switched every little thing around for something of value.. but decided to change it ALL back to default so I can get a proper run through on what to do.

In advance thanks for your support.

-Brandon
Reply

Sponsored links

#2
could you please post the emulog.txt ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
(01-22-2014, 07:10 PM)jesalvein Wrote: could you please post the emulog.txt ?

Unable atm but it doesn't change at all. It acts as if the rest of the game is just nonexistant.
Reply
#4
(01-22-2014, 07:11 PM)BKC1992 Wrote: Unable atm but it doesn't change at all.

Still there can be some hint what is wrong.

Maybe you use the internal (i7) gpu instead of your dedicated one?
Do you use Savestates?
There is also some skipmpeg hack...

emulog might help
Reply
#5
(01-22-2014, 07:31 PM)willkuer Wrote: Still there can be some hint what is wrong.

Maybe you use the internal (i7) gpu instead of your dedicated one?
Do you use Savestates?
There is also some skipmpeg hack...

emulog might help

I've tried the skip mpeg hack, why is it only this game?
Why would I have to use my i7 instead of my radeon?

Thanks in advance.

(EditSmile By "not changing" meaning it stops reading what is going to be next. Which in turn leaves me to say it acts as if the rest of the game is non existant. With consistant 60 fps and max gpu usage, it is stuck in a black screen.
Reply
#6
Can you post pics of your settings and we will likely need the emulog when you are able to post it.
Cooler Master HAF X Full Tower
ASRock Z97 Extreme4
EVGA GeForce GTX 970 4GB
EVGA SuperNOVA 850W
Intel Core i5-4690K - OC'ed to 4.5GHz
G.SKILL Ripjaws X 8GB DDR3 1600
CORSAIR Hydro H105
Indigo Xtreme 115X-XS Metallic TIM
Windows 7 SP1 64-bit
PCSX2 1.4.0 unless otherwise specified
Reply
#7
(01-22-2014, 09:38 PM)jlwmanagement Wrote: Can you post pics of your settings and we will likely need the emulog when you are able to post it.

I will post as soon as possible.
Reply
#8
Harder than I thought it would be with a cell phone.. see what.you guys can find.


Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply
#9
but in this post you have not used the iso
Reply
#10
you didn't rip your DVD correctly since it's detected as a single layer DVD
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)