Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
God of War Near perfect if the Videos don´t load XD
#1
Hi everybody!

I just tested GOW with Pcsx2-r534 and GSxd r535 in Windows7

The GSxd was in SS2/DX10 Hardware configuration, i have a X2 5600+ so can´t use SSS3 version

When the game Starts, after the video of Krato Casting himself from the Clift, the Gameplay start with a constant 12Fps, but if i left Krato die, when the game resume, it jump to a 35/42 FPS!!!

I can play in a smooth way until the next video comes in (the one of the door in the floor that need to be open). This is a 4 sec Video, but when the Gameplay resumes, again it drops to 10Fps till krato Dies.

So, there´s some issue concerning the videos. There is a way to skip o not play this videos?

[Image: pantallalentawu0.th.jpg]
The game starting after the Intro Video at 12/14 FPS

[Image: pantalla1cf8.th.jpg]
Gamplay after Kratos Died at amazings 45 FPS!!, but falls again at 12/14 when the short Video of the door end Sad

[Image: pantalla2xq0.th.jpg]
Again, amazing FPS!

[Image: pluginsrz2.th.jpg]
My Plug ins
Reply

Sponsored links

#2
This bug is GSDX bug of DX10 to restore your fps after video playback press start button then wait 2 seconds then resume playing on high fps again
Ninja(NGemu nickname: xcedf)Ninja
Reply
#3
(02-20-2009, 09:12 PM)ZEROx Wrote: This bug is GSDX bug of DX10 to restore your fps after video playback press start button then wait 2 seconds then resume playing on high fps again

Thaks ZEROx!! It work!!! Biggrin

I hope that the white Fog Issue can be resolved in futures Builds of GSdx
Reply
#4
or just F1, F3 Wink
Reply
#5
im confuesd can some1 help me with god of war? in some other topick i saw that gow I and II cant be played yet. and here u say it can... pls help me im confused Sad
Reply
#6
(02-21-2009, 04:36 AM)looser990 Wrote: im confuesd can some1 help me with god of war? in some other topick i saw that gow I and II cant be played yet. and here u say it can... pls help me im confused Sad

looser990 i´m playing God of War 1, this is how...

CPU: Athlon X2 5600+
Memory: 2Gb 800 OCZ
Video: Radeon 4850 with Catalyst 9.1
OS: WinXP and Windows 7 Rev 7022

Pcsx2-r534 and GSdx rev551 (SS2 DX9 Hard in XP, SS2 DX10 Hard in Win7)

The version of GOW is NTCS form Europe, a ISO buckuped and mounted with Linuz ISO

With this configuration i´m playing GOW 1 at 30/45 FPS (depending OS and location in the game) and is near perfect, except for two things...

1) The videos slow down the FPS, so after every Video you have to press START to go to the Options Menu, whait 3 o 4 seconds till the FPS go up, and then START again, and voila! the game is 100% playable

2) A white translucid fog (more noticiable in DX9), you can see it in the Screenshots, but nothing serius...

I hope this info help you so you can play it too Smile

PD: I don´t have GOW 2, but there´s a issue of Green Eviroment that still isn´t fixed....
Reply
#7
how can you play god of war?
i mean playing the game through and not staring on a white screen after certain cutscenes...

Main Rig: i7-3770k @4.5ghz | 16GB DDR3 | Nvidia GTX 980 TI | Win 10 X64
Laptop: MSI GT62VR | i7-6700HQ | 16GB DDR4 | Nvidia GTX 1060 | Win 10 X64

Reply
#8
(02-21-2009, 11:13 AM)Nexxxus Wrote: how can you play god of war?
i mean playing the game through and not staring on a white screen after certain cutscenes...

It's been said again and again NTSC versions of the game do not hang on the white screen when getting a power while PAL ones do
[Image: newsig.jpg]
Reply
#9
well i can start it but i have probs with graphics. i barely have 20 fps in main menu and than when i go to new game i see it 1-10 fps and sound isnt hearing like frames if u understand me... it says in cmd that i dont hava patch crc=d6385328.
and i have
Mainboard : MSI K9N_Platinum (MS-7250)
Chipset : nVidia nForce 570 SLI
Processor : AMD Athlon 64 X2 4000+ @ 2100 MHz
Physical Memory : 2048 MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM )
Video Card : Nvidia Corp GeForce 7600 GS
Hard Disk : WDC (250 GB)
DVD-Rom Drive : PIONEER DVD-RW DVR-112D
CD-Rom Drive : HL3329T LHF242E SCSI CdRom Device
Monitor Type : Samsung SyncMaster - 17 inches
Operating System : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 2
DirectX : Version 9.0c (May 2008)
also for plugins:
graphics:
gsdx9 0.10.0
zerogsKosmos 0.97.0 without and with sse2
zerogsKosmos opengl 0.96.7
sounds:
zerospu2 0.4.4
p.e.op.s. SPU 1.9.0
and if u need something more pls say Sad
Reply
#10
(02-21-2009, 01:17 PM)looser990 Wrote: well i can start it but i have probs with graphics. i barely have 20 fps in main menu and than when i go to new game i see it 1-10 fps and sound isnt hearing like frames if u understand me... it says in cmd that i dont hava patch crc=d6385328.
and i have
Mainboard : MSI K9N_Platinum (MS-7250)
Chipset : nVidia nForce 570 SLI
Processor : AMD Athlon 64 X2 4000+ @ 2100 MHz
Physical Memory : 2048 MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM )
Video Card : Nvidia Corp GeForce 7600 GS
Hard Disk : WDC (250 GB)
DVD-Rom Drive : PIONEER DVD-RW DVR-112D
CD-Rom Drive : HL3329T LHF242E SCSI CdRom Device
Monitor Type : Samsung SyncMaster - 17 inches
Operating System : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 2
DirectX : Version 9.0c (May 2008)
also for plugins:
graphics:
gsdx9 0.10.0
zerogsKosmos 0.97.0 without and with sse2
zerogsKosmos opengl 0.96.7
sounds:
zerospu2 0.4.4
p.e.op.s. SPU 1.9.0
and if u need something more pls say Sad

Read Again my post and you will notice that the versions of my Emu and Plugins are different than yours

The most important thing is the version of the Emulator (Build) and Graphic Plugin GSdx

Emulator: Pcsx2 Rev 534
Graphic Plugin: GSdx 0.1.14 rev 535

Additional Details:

EErec: On
Vu0Rec: On
Vu1Rec: On
GS Mode: On
Limit Frames

GameFixes: none

SpeedHacks:
Usex3: Checked
INT Sync: On
Enable IOP: On
WaitCycles Sync: On
Escape HAck: Off

Advanced:
Round Mode: Chop/Zero
Clamp Mode: None
Flus and Denormals Zeros: On

GSdx SS2: In XP Dx9/PS 2.0/Inter:none/All option except TV-out: On
In W7 Dx10 All option except TV-out: On

The version of the GOW is NTSC

If you don´t have the same version of the emu and plug-in and configuration, i´m not sure that you can play it...
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)