Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gran Turismo 4 blackscreen
my gt 4 dont work problerly, it starts fine up, and i make a profile and the game are formatering my memcard and saving on it, but when it shall load the game after that there just showing up a black screen.

in the console the last command are:
DvdRead: Reading Sector 143071 (16 Block of Size 2064) at Spee=4x

my config is:

Graphis: ZeroGS KOSMOS 0.97.0
Sound: ZeroSPU2 0.4.4
First Controller: SSSPSX PAD Plugin Pressure Mod 1.6.0
Second Controller: SSSPSX PAD Plugin Pressure Mod 1.6.0
Cdcdrom: Gigaherz´s CDVD Plugin 0.7.0
Dev9: DEV9null Driver 0.3.0
USBnull Driver 0.5.0
FireWire: FWnull Driver 0.4.0

pc spec:
Amd Athlon ™ 64 X2 Dual core processor 4800+
2 gb ram
NVIDIA Geforce 8600 GT 512 MB

it dont matter if i am jusing the 0.9.4 or 0.9.5 version of the emu,
and it seems to it dont care how i config the program.

please help me, i had looked all over the internet but cant find answer to my problem.

ps. sry for my bad english

Sponsored links

I had that before with a different emulator. Are you using SVN377? Also GT4 might be a little slow on that processor. I have a Athlon 64 X2 6000+ and I only get about 35 fps while racing. Sometimes it drops to 25.
no i am using the 0.9.4 there is on this page, under download. not the beta,
but i had tried a 0.9.5 and it do the same thiing
download/compile latest svn
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
that worked Tongue and i found out my game was ntsc and now i have pal, and it work Tongue

Users browsing this thread: 1 Guest(s)