User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Guitar Hero...
Author Message
bob78h Offline
Newbie

Posts: 6
Joined: May 2009
Location:
Reputation: 0
Post: #1
Guitar Hero...
Hi guys, I got the 0.97 beta of PCSX2 installed and found Guitar Hero 2 to have much better performance. I noticed that I get >60 fps in menus, but gameplay alternates between 30-40 fps (reaaaaally slow) and >45 fps (very playable). I haven't really played with the plugins and settings for PCSX2 yet but was wondering if there were any specific recommendations for settings. Also, do later versions (World Tour, Metallica, etc) run faster than GH2?

Here are my specs if that is useful:
E8400 not oc'd
4GB RAM, EP43-DS3L mobo, HD4850, Windows 7 x64.

Any optimization tips are greatly appreciated, thanks!
06-12-2010 10:47 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply

Sponsored links

jesalvein Offline
Registered IT crowd
*******

Posts: 14.359
Joined: Dec 2008
Location: 127.0.0.1
Reputation: 272
Post: #2
RE: Guitar Hero...
what's you cpu clockspeed ?

CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce 560 GTX
RAM : 6 Go
06-12-2010 10:52 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
bob78h Offline
Newbie

Posts: 6
Joined: May 2009
Location:
Reputation: 0
Post: #3
RE: Guitar Hero...
(06-12-2010 10:52 PM)jesalvein Wrote:  what's you cpu clockspeed ?

It isn't overclocked so the factory set 3.00 GHz...
06-12-2010 11:03 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Sh0m1 Offline
PC FREAK
**

Posts: 51
Joined: Jun 2010
Location: Belgrade,Serbia
Reputation: 0
Post: #4
RE: Guitar Hero...
Cant tell you for GH games but i can confirm that rock band games work alot better than GH2 for example

Windows 7 Ultimate 32-bit
CPU:Intel Celeron E3300@3.5ghz
GPU:VTX3D HD5670 512MB DDR5
RAM:2GB DDR2 kingston
06-13-2010 12:04 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
bob78h Offline
Newbie

Posts: 6
Joined: May 2009
Location:
Reputation: 0
Post: #5
RE: Guitar Hero...
Haha I guess I'd better dig up my RB disc... Pretty sure its somewhere in my basement.
What settings/plugins did you use in PCSX2?
06-13-2010 12:57 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
PyramidHead Offline
Translator
****

Posts: 54
Joined: May 2009
Location: Turkey
Reputation: 2
Post: #6
RE: Guitar Hero...
Try speed hacks to make it faster Smile

I tried GH:Metallica and couldn't get more than 50fps. also it has some graphical issues.

People only know what you have told them.
06-13-2010 12:58 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Sh0m1 Offline
PC FREAK
**

Posts: 51
Joined: Jun 2010
Location: Belgrade,Serbia
Reputation: 0
Post: #7
RE: Guitar Hero...
@bob
i use native res. in GSdx,DX10 mode,speedhacks on,SPU2-X with async mix turned on
And yea,RB1 only runs with linuz iso plugin,so you will have to make a iso with some app like ImgBurn

Windows 7 Ultimate 32-bit
CPU:Intel Celeron E3300@3.5ghz
GPU:VTX3D HD5670 512MB DDR5
RAM:2GB DDR2 kingston
06-13-2010 01:05 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
bob78h Offline
Newbie

Posts: 6
Joined: May 2009
Location:
Reputation: 0
Post: #8
RE: Guitar Hero...
(06-13-2010 01:05 AM)Sh0m1 Wrote:  @bob
i use native res. in GSdx,DX10 mode,speedhacks on,SPU2-X with async mix turned on
And yea,RB1 only runs with linuz iso plugin,so you will have to make a iso with some app like ImgBurn

Ok those are pretty much my settings. How did you get the guitar controller to work? I'm struggling with lilypad right now...
06-13-2010 01:20 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Sh0m1 Offline
PC FREAK
**

Posts: 51
Joined: Jun 2010
Location: Belgrade,Serbia
Reputation: 0
Post: #9
RE: Guitar Hero...
Just select guitar instead of dualshock 2 controler in lillypad and configure buttons
i use keyboard

Windows 7 Ultimate 32-bit
CPU:Intel Celeron E3300@3.5ghz
GPU:VTX3D HD5670 512MB DDR5
RAM:2GB DDR2 kingston
06-13-2010 01:25 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
bob78h Offline
Newbie

Posts: 6
Joined: May 2009
Location:
Reputation: 0
Post: #10
RE: Guitar Hero...
Hmm I tried that and everything seems to work on my X-plorer except forward (green fret)... So I can't get past any menus... Needing some serious help here!
06-13-2010 05:20 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 





Current time: 11-22-2014, 07:35 PM