Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Having Crash Issues, Need Help Please
#1
Well I can't figure out what it is at first I thought it was the missing rom1 and rom2 and erom files but since it skips someone said to another person that it doesnt matter you dont need em and you can play games, yes I can play games but I cant run nodisk mode to format the memory cards, so thats where I am stuck... here is my log hoping it helps pin point the issue and fixes to it, thanks in advance.

PCSX2 1.1.0.r5766 - compiled on Dec 19 2013
Savestate version: 0x9a0a0000

Host Machine Init:
Operating System = Microsoft Windows 7 Ultimate Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit
Physical RAM = 8191 MB
CPU name = AMD Athlon™ II X4 640 Processor
Vendor/Model = AuthenticAMD (stepping 03)
CPU speed = 2.999 ghz (4 logical threads)
x86PType = Standard OEM
x86Flags = 178bfbff 00802009
x86EFlags = efd3fbff

x86 Features Detected:
MMX.. SSE.. SSE2.. SSE3
MMX2 .. 3DNOW .. 3DNOW2.. SSE4a

Reserving memory for recompilers...

Loading plugins...
Binding GS: C:\PS2\PCSX2 1.0.0\Plugins\gsdx32-sse2-r5350.dll
Windows 6.1.7601 (Service Pack 1 1.0)
Binding PAD: C:\PS2\PCSX2 1.0.0\Plugins\lilypad-r5350.dll
Binding SPU2: C:\PS2\PCSX2 1.0.0\Plugins\spu2-x-r5350.dll
Binding CDVD: C:\PS2\PCSX2 1.0.0\Plugins\cdvdiso-r5350.dll
Binding USB: C:\PS2\PCSX2 1.0.0\Plugins\USBnull.dll
Binding FW: C:\PS2\PCSX2 1.0.0\Plugins\FWnull.dll
Binding DEV9: C:\PS2\PCSX2 1.0.0\Plugins\DEV9null.dll
Plugins loaded successfully.

(GameDB) 9645 games on record (loaded in 245ms)
HLE Notice: ELF does not have a path.


Initializing plugins...
Init GS
Windows 6.1.7601 (Service Pack 1 1.0)
Init PAD
Init SPU2
Init CDVD
Init USB
Init FW
Init DEV9
Plugins initialized successfully.

Opening plugins...
Opening GS
Opening PAD
Opening SPU2
Opening CDVD
Opening USB
Opening FW
Opening DEV9
McdSlot 0: C:\Users\HyomaOtaku\Documents\PCSX2\memcards\Memor Card 1.ps2
McdSlot 1: [disabled]
Plugins opened successfully.
EE/iR5900-32 Recompiler Reset
Bios Found: USA v02.00(14/06/2004) Console
BIOS rom1 module not found, skipping...
BIOS rom2 module not found, skipping...
BIOS erom module not found, skipping...
(UpdateVSyncRate) Mode Changed to NTSC.
(UpdateVSyncRate) FPS Limit Changed : 59.94 fps
# Initialize memory (rev:3.70, ctm:393Mhz, cpuclk:295Mhz detected)

PlayStation 2 ======== Hard reset boot
ROMGEN=2004-0614, IOP info (CPUID=1f, CACH_CONFIG=0, 2MB, IOP mode)
<20040614-100909,ROMconf,PS20200AC20040614.bin:11696>
# Total accessable memory size: 32 MB (B:2:8:0) (370:2:7c30)
# TLB spad=0 kernel=1:12 default=13:30 extended=31:38
# Initialize Start.
# Initialize GS ...
# Initialize INTC ...
# Initialize TIMER ...
# Initialize DMAC ...
# Initialize VU1 ...
# Initialize VIF1 ...
# Initialize GIF ...
# Initialize VU0 ...
# Initialize VIF0 ...
# Initialize IPU ...
# Initialize FPU ...
# Initialize User Memory ...
# Initialize Scratch Pad ...
# Initialize Done.

EE DECI2 Manager version 0.06 Feb 6 2003 08:38:48
CPUID=2e20, BoardID=0, ROMGEN=2004-0614, 32M


IOP Realtime Kernel Ver.0.9.1
Copyright 1999 © Sony Computer Entertainment Inc.
Reboot service module.(99/11/10)
cdvd driver module version 0.1.1 ©SCEI
Load File service.(99/11/05)
Multi Threaded Fileio module.(99/11/15)
iop heap service (99/11/03)
loadelf: fname rom0OhmySDSYS secname all
loadelf version 3.30
Input ELF format filename = rom0OhmySDSYS
0 00100000 000586dc ......
Loaded, rom0OhmySDSYS
start address 0x100008
gp address 00000000
# Restart Without Memory Clear.
# Initialize GS ...
# Initialize INTC ...
# Initialize TIMER ...
# Initialize DMAC ...
# Initialize VU1 ...
# Initialize VIF1 ...
# Initialize GIF ...
# Initialize VU0 ...
# Initialize VIF0 ...
# Initialize IPU ...
# Initialize FPU ...
# Initialize Scratch Pad ...
# Restart Without Memory Clear Done.
# Restart Without Memory Clear.
# Initialize GS ...
# Initialize INTC ...
# Initialize TIMER ...
# Initialize DMAC ...
# Initialize VU1 ...
# Initialize VIF1 ...
# Initialize GIF ...
# Initialize VU0 ...
# Initialize VIF0 ...
# Initialize IPU ...
# Initialize FPU ...
# Initialize Scratch Pad ...
# Restart Without Memory Clear Done.
Get Reboot Request From EE
ROM directory not found

PlayStation 2 ======== Update rebooting..
ROM directory not found

PlayStation 2 ======== Update reboot complete
cdvdman Init
rmreset start
rmreset end
clearspu: completed
Pad Driver for OSD (2000/12/05 18:05) 392, 128

IOP Realtime Kernel Ver.0.9.1
Copyright 1999 © Sony Computer Entertainment Inc.
Reboot service module.(99/11/10)
cdvd driver module version 0.1.1 ©SCEI
Load File service.(99/11/05)
Multi Threaded Fileio module.(99/11/15)
iop heap service (99/11/03)
read/write allocate memory 4000
open name rom0OhmySDVER flag 1 data 4a978
open fd = 2
open name rom0:ROMVER flag 1 data 4a978
open fd = 2
open name rom0:XDEV9 flag 1 data 4a978
open fd = 2
loadmodule: fname rom0:XDEV9 args 0 arg
dev9: unknown dev9 hardware.
loadmodule: id 32, ret 1
loadmodule: fname rom0:XDEV9SERV args 0 arg
loadmodule: id -200, ret 1
open name rom0:FONTM flag 1 data 4a978
open fd = 2
open name rom0:FNTIMAGE flag 1 data 4a978
open fd = 2
open name rom0WackoNDIMAGE flag 1 data 4a978
open fd = 2
open name rom0:TEXIMAGE flag 1 data 4a978
open fd = 2
open name rom0:ICOIMAGE flag 1 data 4a978
open fd = 2
open name rom0:TZLIST flag 1 data 4a978
open fd = 2
_spu_rev_offsetaddr 1f9021
### addr = 1034255 size = 28640
_spu_rev_offsetaddr 1d9021
### addr = 968719 size = 28640
open name rom0:ROMVER flag 1 data 4a978
open fd = 2
get val add 3c0 type 2 ret 1ff000
get val add 1ff000 type 2 ret 0
open name rom0TongueS1ID flag 1 data 4a978
open fd = 2
open name rom0TongueS1VERA flag 1 data 4a978
open fd = 2
open name rom1LaughVDID flag 1 data 4a978
open fd = -6
Closing plugins...
Closing DEV9
Closing FW
Closing USB
Closing CDVD
Closing SPU2
* SPU2-X: Waiting for DSound thread to finish... Done.
Closing PAD
Closing GS
Plugins closed successfully.
Shutting down plugins...
Plugins shutdown successfully.
Reply

Sponsored links

#2
Hmm did you try reripping the iso?
Pentium Dual-core G2010 2.8Ghz
RAM=4GB
nvidia GT 610
pcsx2 version-1.3.1  


Still surfing with Browser?, Try the pcsx2 forum App !
Reply
#3
(01-31-2014, 08:36 AM)Brock lessner Wrote: Hmm did you try reripping the iso?

He is trying to run no disk mode. How will this help?
Lenovo Y50-70 Gaming Laptop
Intel Core i7-4720HQ @ 2.6Ghz - 3.6Ghz Quad Core
Nvidia GTX 960M 4GB
8GB DDR3 Ram
15.6'' Full HD 1920 x 1080 IPS
Windows 10 64 Bit
---
Intel Core i5 4670 @ 3.4Ghz
Gigabyte H81M
Gigabyte Radeon R9 280X 3GB
8GB DDR 3 Ram
1TB WD Black
Windows 10 64 Bit
Phillips 23.6" 1920x1080 IPS
Reply
#4
(01-31-2014, 08:38 AM)Donovan24 Wrote: He is trying to run no disk mode. How will this help?

Tongue didnt notice that!
Pentium Dual-core G2010 2.8Ghz
RAM=4GB
nvidia GT 610
pcsx2 version-1.3.1  


Still surfing with Browser?, Try the pcsx2 forum App !
Reply
#5
(01-31-2014, 08:38 AM)Donovan24 Wrote: He is trying to run no disk mode. How will this help?

lol, and now i have a bigger issue, but im gonna uninstall and re install to see if i can fix the new issue, however if i fix it i wanna test if i can format the memorycard as i try saving through the game, someone elsewhere said you can do that on 1.0.0 or so, hope hes right but i definitely hope i can fix this new issue -.- i will re post after re install
Reply
#6
just a thought : are you performing a full boot when using the "nodisk" option ?
else it won't work...
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#7
(01-31-2014, 09:10 AM)jesalvein Wrote: just a thought : are you performing a full boot when using the "nodisk" option ?
else it won't work...

Why not? Mine works.
Lenovo Y50-70 Gaming Laptop
Intel Core i7-4720HQ @ 2.6Ghz - 3.6Ghz Quad Core
Nvidia GTX 960M 4GB
8GB DDR3 Ram
15.6'' Full HD 1920 x 1080 IPS
Windows 10 64 Bit
---
Intel Core i5 4670 @ 3.4Ghz
Gigabyte H81M
Gigabyte Radeon R9 280X 3GB
8GB DDR 3 Ram
1TB WD Black
Windows 10 64 Bit
Phillips 23.6" 1920x1080 IPS
Reply
#8
okay fixed my new issue and tried the format in game and it worked thanks anyways, lol been at this for 2 days and sheesh what a pain in the butt
Reply
#9
For the records, when finding a solution is good idea to share it.
Imagination is where we are truly real
Reply
#10
(01-31-2014, 09:17 AM)Donovan24 Wrote: Why not? Mine works.

You mean the option that skips the bios display is displaying the bios for you ?
Funny ...
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)