Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Help - God Of War suddenly turned green
#1
Hi, i'm having troubles playing God Of War 1 and 2... i already red thread after thread about the same issue but the weird thing is that i played and completed the first God Of War without problems (no green screen, no vertical lines), after that i started GOW2 and that also was working perfectly fine with default settings of pcsx2 but yesterday i went back playing and surprise... everything is green and sucks, all of a sudden, i didn't change anything in the settings or plugins, it just deciced to screw up by itself. i tried booting the firse one and that too has the same problems now

I tried updating to pcsx2 1.2.1 (was using 1.1.0) but it's always the same, the only way to "fix" that seems to be software mode but it's too slow, unplayable...

so i'm literally open to ANY suggestion, i'm using bot versions of pscx2 on a notebook (it runs fine), CPU Intel i5-3230M and AMD Radeon HD 8670M 2GB, Win8.1 x64, everything is updated
Reply

Sponsored links

#2
use fast boot instead of full boot.
Those games need some gamefixes depending of the version you own (be sure you enabled automatic gamefixes)
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
thanks for the fast answer, i tried but it didn't change anything... gamefixes are enabled already
Reply
#4
could be that your gmae CRC aren't recognized properly.
which version of the games do you own ? (platinium, original, special, game of the year, NTSC, PAL, etc...)
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#5
i have the GoW2 PAL version with CRC 0x44A8A22A... i'm literally freaking out because both games were working just fine xD i can't figure out what changed
Reply
#6
can you please post the emulog.txt ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#7
there it is

Code:
PCSX2 1.1.0.r5766  - compiled on Dec 19 2013
Savestate version: 0x9a0a0000

Host Machine Init:
    Operating System =  Microsoft  (build 9200), 64-bit
    Physical RAM     =  3988 MB
    CPU name         =  Intel(R) Core(TM) i5-3230M CPU @ 2.60GHz
    Vendor/Model     =  GenuineIntel (stepping 09)
    CPU speed        =  2.592 ghz (4 logical threads)
    x86PType         =  Standard OEM
    x86Flags         =  bfebfbff 7fbae3bf
    x86EFlags        =  28100000

x86 Features Detected:
    MMX.. SSE.. SSE2.. SSE3.. SSSE3.. SSE4.1.. SSE4.2.. AVX

Reserving memory for recompilers...

Loading plugins...
    Binding   GS: C:\Program Files (x86)\PCSX2 1.0.0\Plugins\gsdx32-sse4-r5350.dll
Windows 6.2.9200
    Binding  PAD: C:\Program Files (x86)\PCSX2 1.0.0\Plugins\lilypad-r5350.dll
    Binding SPU2: C:\Program Files (x86)\PCSX2 1.0.0\Plugins\spu2-x-r5350.dll
    Binding CDVD: C:\Program Files (x86)\PCSX2 1.0.0\Plugins\cdvdGigaherz.dll
    Binding  USB: C:\Program Files (x86)\PCSX2 1.0.0\Plugins\USBnull.dll
    Binding   FW: C:\Program Files (x86)\PCSX2 1.0.0\Plugins\FWnull.dll
    Binding DEV9: C:\Program Files (x86)\PCSX2 1.0.0\Plugins\DEV9null.dll
Plugins loaded successfully.

(GameDB) 9645 games on record (loaded in 168ms)
HLE Notice: ELF does not have a path.


Initializing plugins...
    Init GS
Windows 6.2.9200
    Init PAD
    Init SPU2
    Init CDVD
    Init USB
    Init FW
    Init DEV9
Plugins initialized successfully.

Opening plugins...
    Opening GS
    Opening PAD
    Opening SPU2
    Opening CDVD
isoFile open ok: C:\Users\Steve\Documents\PCSX2\roms\God Of War II.iso
    Image type  = DVD
* CDVD Disk Open: DVD, Single layer or unknown:
* * Track 1: Data (Mode 1) (2263648 sectors)
    Opening USB
    Opening FW
    Opening DEV9
McdSlot 0: C:\Users\Steve\Documents\PCSX2\memcards\Mcd001.ps2
McdSlot 1: C:\Users\Steve\Documents\PCSX2\memcards\Mcd002.ps2
Plugins opened successfully.
EE/iR5900-32 Recompiler Reset
    Bios Found: Europe  v01.60(04/10/2001)  Console
    BIOS rom1 module not found, skipping...
    BIOS rom2 module not found, skipping...
    BIOS erom module not found, skipping...
(UpdateVSyncRate) Mode Changed to NTSC.
(UpdateVSyncRate) FPS Limit Changed : 59,94 fps
(UpdateVSyncRate) Mode Changed to PAL.
(UpdateVSyncRate) FPS Limit Changed : 50,00 fps
(UpdateVSyncRate) Mode Changed to NTSC.
(UpdateVSyncRate) FPS Limit Changed : 59,94 fps
(UpdateVSyncRate) Mode Changed to PAL.
(UpdateVSyncRate) FPS Limit Changed : 50,00 fps
(UpdateVSyncRate) Mode Changed to NTSC.
(UpdateVSyncRate) FPS Limit Changed : 59,94 fps
(UpdateVSyncRate) Mode Changed to PAL.
(UpdateVSyncRate) FPS Limit Changed : 50,00 fps
Closing plugins...
    Closing DEV9
    Closing FW
    Closing USB
    Closing CDVD
    Closing SPU2
* SPU2-X: Waiting for DSound thread to finish... Done.
    Closing PAD
    Closing GS
Plugins closed successfully.
Shutting down plugins...
Plugins shutdown successfully.
(GameDB) Unloading...
Reply
#8
Quote:you didn't rip your game correctly
care to give a try with your original DVD instead ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#9
it's me again Laugh i kinda gave up with the game when i opened this thread, now i decided to try again after a fresh installation of Windows 10 Threshold 2 (same hardware except a new ssd) and got the same damn green fog again

i changed GS settings to DX9 (hardware) disabling shade boost, FXAA, FX shader and... voilà, no green fog xD i was just messing around with settings, tomorrow i'm going to play it for a while to see if those settings are good
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)