Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Help , Select key not working with 0.9.6 and 0.9.7 all releases
#1
i got a problem here, somehow the select button doesn't work in all games which means i cannot select new game, and of course i cannot play a single game.
i used the game pad plugin ssspsx and lilypad and reconfigured the buttons with my joy pad and keyboard all the buttons are working except the select button ?!?!?!?!!?!?!! ,
i tried this on windows xp vista 32bit windows 7 64bit , using pcsx2 0.9.6 and 0.9.7 releases 2573 and 2732

i only have two game that should work good on these versions of emulator street fighter EX3 and Metal gear solid 3 snake eater

and of course i cannot chose new game to play directions and start buttons works fine through the menu but i cannot select any item

some one HELP with this please ...............?

Sponsored links

#2
are u sure u are pressing the circle ( O ) in metal gear to select anything?
OS: Win 7 Ultimate x64 sp1, MoBo: Asus P5QD Turbo, CPU: Q6600 @ 3,0Ghz, RAM: Trancend 2x2gb 6-6-6-18 800 MHz, GPU: HD 4850 1gb.
Pcsx2: Always Latest
#3
(05-11-2010, 05:02 PM)iakoboss7 Wrote: are u sure u are pressing the circle ( O ) in metal gear to select anything?

the problem is before selecting new game.
I can move through the main menu but i cannot select new game or options or any of the menu items and so i cannot start a new game
select button is not working however i tried to reconfigure the joy pad and keyboard many times
#4
(05-11-2010, 05:13 PM)dantebagera Wrote:
(05-11-2010, 05:02 PM)iakoboss7 Wrote: are u sure u are pressing the circle ( O ) in metal gear to select anything?

the problem is before selecting new game.
I can move through the main menu but i cannot select new game or options or any of the menu items and so i cannot start a new game
select button is not working however i tried to reconfigure the joy pad and keyboard many times

thats what i am talking about. in metal gear u must use O not X to select new game or by pressing X it takes u back to PRESS START screen. the other buttons like start work? if not maybe u must move pcsx2 folder to my documents where u got administrator rights.
OS: Win 7 Ultimate x64 sp1, MoBo: Asus P5QD Turbo, CPU: Q6600 @ 3,0Ghz, RAM: Trancend 2x2gb 6-6-6-18 800 MHz, GPU: HD 4850 1gb.
Pcsx2: Always Latest
#5
Try Lillypad for a change
Intel E5700 @3.0Ghz,
Xfx Radeon 5670 1Gb,
4Gb DDR3 Ram,
Microsoft Windows7 Ultimate x86
#6
(05-11-2010, 05:37 PM)Speedy42 Wrote: Try Lillypad for a change

he has tried that one (he said it in the 1st post)
OS: Win 7 Ultimate x64 sp1, MoBo: Asus P5QD Turbo, CPU: Q6600 @ 3,0Ghz, RAM: Trancend 2x2gb 6-6-6-18 800 MHz, GPU: HD 4850 1gb.
Pcsx2: Always Latest
#7
Oh well am too lazy to read that anyways My sincere Apologies Smile
Intel E5700 @3.0Ghz,
Xfx Radeon 5670 1Gb,
4Gb DDR3 Ram,
Microsoft Windows7 Ultimate x86
#8
it did work i had to copy the emulator on my desktop it was on a network drive
thnx
#9
Still doesnt work for me Sad
#10
The most recent post in this thread is more than 8 months old. Please create a new thread and refrain from posting in threads older than 8 months in the future. Please also review the forum rules. Thank you.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go




Users browsing this thread: 1 Guest(s)