Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(Help) Tekken 5 Settings for My Rig
#1
Hey Guys,

Im kinda new here but i was wondering if anybody could provide me with the recommended settings for playing Tekken 5 with my Rig. I'm going for a constant 60 FPS with smooth enough graphics. I will post my Specs Below:

Processor:
AMD FX-6100 6-Cores @ 3.3Ghz
(MMX+ SSE 1,2,3,3s,4.1,4.2,4a z86-64, AMD-V, Aes, AVX, XOP)

Ram
16GB DDR3 Ram 4x4GB
(D-ram frequency 700Mhz and Bus Width 448 Bit)

GPU
Nvidia GTX 260 898MB DDR3 Ram
Directx 10 Support


Im using pcsx2 0.9.8 With the 2.0 USA Bios.

If someone suggests a modification to a file could you please provide one or locate me to it. Screenshot would be nice Smile

[Image: 39494016.th.png]

^^^^ Screenshot of System Specifications

Thanks in advance for any help Smile
Reply

Sponsored links

#2
2 words.. nothing needed

you could probably max out everything and still run smooth. just make sure PCSX2 is using the last 2 cores so nothing else is touching its processing power
Reply
#3
The problem is that i cant seem to get it to run smoothly, ive tried everything but it either ends up fast and too choppy, or its slow and ........ well just slow Sad
Reply
#4
read my post again
Reply
#5
I've tried that, something definitely needs re-configuring. I tried with all speedhacks off and it performs kinda bad, when i turn them on it does improve but not to a standard that would be considered smooth.

pcsx2 it making use of all my cores and is run as adminstrator.

I need a configuration that utilizies the best parts of the speedhacks and rendering etc

Also the picture is vibrating somewhat Wacko
Reply
#6
no, pcsx2 only uses 2 cores, that's what you're missing. but you could run in sw mode with 4 threads. that would speed it up I think..
Reply
#7
(03-31-2012, 05:31 AM)Saiki Wrote: no, pcsx2 only uses 2 cores, that's what you're missing. but you could run in sw mode with 4 threads. that would speed it up I think..

I've made some changes and its running relatively smooth,

BUT

the picture is still a little shaky and im only getting about 45 fps ingame (60 fps in the menus)

I had to edit a .ini file to change the cap to 60fps.

*EDIT: The game is now very playable but the only problem is have is the picture shaking/trembling and the 15fps that missing, but overall im very impressed Smile
Reply
#8
F5 should fix that. (find one that doesn't shake)
Reply
#9
(03-31-2012, 05:56 AM)Saiki Wrote: F5 should fix that. (find one that doesn't shake)

Cheers, i switched to the DX10 Rendere(Hardware) then turn Blend bff on.


Everything working good now, Thanks for your help Smile
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)