Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Help pls won't run
#1
I'm new to this.Pls help


Operating System = Microsoft Windows 7 Ultimate Edition Service Pack 1 (build 7601), 32-bit
Physical RAM = 3071 MB
CPU name = Intel® Core™2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz
Vendor/Model = GenuineIntel (stepping 07)
CPU speed = 2.329 ghz (4 logical threads)


what does this means?

Opening plugins...
Opening GS
Opening PAD
Opening SPU2
Opening CDVD
isoFile open ok: D:\pcsx2\Games\Valkyrie Profile 2 - Silmeria.iso
Image type = CD
Fileparts = 1
* CDVD Disk Open: DVD, Single layer or unknown:
* * Track 1: Data (Mode 1) (1380198 sectors)
Opening USB
Opening FW
Opening DEV9
McdSlot 0: C:\Users\Popoy\Documents\PCSX2\memcards\Mcd001.ps2
McdSlot 1: C:\Users\Popoy\Documents\PCSX2\memcards\Mcd002.ps2
Plugins opened successfully.
EE/iR5900-32 Recompiler Reset
Bios Found: USA v02.00(14/06/2004) Console
BIOS rom1 module not found, skipping...
BIOS rom2 module not found, skipping...
BIOS erom module not found, skipping...
(UpdateVSyncRate) Mode Changed to NTSC.
(UpdateVSyncRate) FPS Limit Changed : 59.94 fps
GIFTAG warning, size exceeded VU memory size 400
GIFTAG warning, size exceeded VU memory size 400
GIFTAG warning, size exceeded VU memory size 400
GIFTAG warning, size exceeded VU memory size 400
Closing plugins...
Closing DEV9
Closing FW
Closing USB
Closing CDVD
Closing SPU2
Closing PAD
Closing GS
Plugins closed successfully.


help pls
Reply

Sponsored links

#2
That means you need to use "Fast Boot" instead of "Full Boot" Smile
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
Reply
#3
still the same thou.. Sad
Reply
#4
Post the whole emulog after running the game. Also are you using 0.9.8?
[Image: newsig.jpg]
Reply
#5
Yes, i'm using 0.9.8.


Attached Files
.txt   log.txt (Size: 2,55 KB / Downloads: 87)
Reply
#6
Image type = CD <--your ISO image is wrong. Remake it from your dvd disc using imgburn
[Image: newsig.jpg]
Reply
#7
use "Automatic Gamefixes" or use the Tri-Ace fix under gamefixes.
Main Hub:i5-4670(3.4Ghz Factory Clocked),ATi Radeon HD7770(GDDR5+128-bit+1GB),Win 10 SL(x64),ASUS H8M-E,8GB DDR3 RAM
Reply
#8
thank you it's working now.. 1 problem thou i don't have gamepad. how can i use the keyboard?

errr nevermind i figured it out XD thanks alot for helping.. will be back for mroe Smile
Reply
#9
configuration,controlers, pad 1 settings
[Image: PCSX2giorgakis132-2.png]

Thanks Silver112 for the sig! ^^

Deviant: http://giorgakis132.deviantart.com/

I love violins Tongue

Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)