Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Help with Splashdown glitch
#1
So i recently tried running splashdown and it ran 100% but whenever i try to start a race after the loading screen for the map it comes up with a gray screen and i hear the audio for the race to begin but the game has a gray screen and i see nothing? anyone fix this?
Reply

Sponsored links

#2
Try press F9
[Image: ov4]
Gaming: Intel i7 3770k @ 4.2Ghz | R9 290 | 16GB RAM | 480GB(240GB+240GB RAID0) SSD | 3 TB HDD | 1 TB HDD | 500GB HDD
Server: AMD FX 6300 @ 4.4Ghz | GTX 670 | 16GB RAM | 240GB SSD | 320GB HDD
PCSX2 General Troubleshooting FAQ
Reply
#3
(06-15-2014, 10:29 PM)Blyss Sarania Wrote: Try press F9

THANK YOU SO MUCH
what exactly does that do?
Reply
#4
Turns on software mode.

You might want to set extra rendering threads in config -> video -> plugin settings. Set it to 2 if you have a 4 core, and 3 if you have more cores. Don't bother if you only have dual core.
[Image: ov4]
Gaming: Intel i7 3770k @ 4.2Ghz | R9 290 | 16GB RAM | 480GB(240GB+240GB RAID0) SSD | 3 TB HDD | 1 TB HDD | 500GB HDD
Server: AMD FX 6300 @ 4.4Ghz | GTX 670 | 16GB RAM | 240GB SSD | 320GB HDD
PCSX2 General Troubleshooting FAQ
Reply
#5
(06-15-2014, 11:25 PM)Blyss Sarania Wrote: Turns on software mode.

You might want to set extra rendering threads in config -> video -> plugin settings. Set it to 2 if you have a 4 core, and 3 if you have more cores. Don't bother if you only have dual core.

thanks a ton
just one more question. do you know of any fix to an issue in the dragonball budakai series were the controller is not recognized? i cant seem to fix it and my controller settings work in all other games.
Reply
#6
You already made a thread about it, and I don't really know. Try a different pad plugin maybe.
[Image: ov4]
Gaming: Intel i7 3770k @ 4.2Ghz | R9 290 | 16GB RAM | 480GB(240GB+240GB RAID0) SSD | 3 TB HDD | 1 TB HDD | 500GB HDD
Server: AMD FX 6300 @ 4.4Ghz | GTX 670 | 16GB RAM | 240GB SSD | 320GB HDD
PCSX2 General Troubleshooting FAQ
Reply
#7
(06-15-2014, 11:47 PM)Blyss Sarania Wrote: You already made a thread about it, and I don't really know. Try a different pad plugin maybe.

it just worked after the whole f9 key fix. thanks for the help and i will close the old post
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)