Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Help with problems "DMA error.Hackfix null gifchain" in Fantasy X
#1
Somebody help me. I usePSSX2 r1888to play FFX. It's normal ultil 1 scene, it stop working, and has a promt(red text in dos) that

*PCSX2*: DMA error: 051587b5
Hackfix - NULL GIFchain
*PCSX2*: DMA error: 03a033b4
Hackfix - NULL GIFchain
*PCSX2*: DMA error: 0b2f636a
Hackfix - NULL GIFchain
(EE) Tlb Miss, addr=0x2cf55eef [load]
(EE) PC: 0x0013919c Cycle: 0xa45ee632

My dvd is good. Who can explain to me please. How to fix that. Thank you so much!


Attached Files Thumbnail(s)
       

Sponsored links

#2
What scene did this happen at? what PCSX2 version are you using? what is your settings?
Core i5 3570k -- Geforce GTX 670  --  Windows 7 x64
#3
Especially make sure you do not use any speedhacks!
#4
(09-27-2009, 10:11 PM)rama Wrote: Especially make sure you do not use any speedhacks!

Here is it. I try turn off speed hack but it's useless. The trouble is still there


Attached Files Thumbnail(s)
       
#5
(09-27-2009, 08:48 PM)Shadow Lady Wrote: What scene did this happen at? what PCSX2 version are you using? what is your settings?
I usePSSX2 r1888
Everything is ok until the scene,tidus find the grid and open a elevator to go down in the temple, wakka come and introduce he is a guardian. They go down and in the scene when they begin go into the tunnel they see. It's crash

I use laptop
CPU P8600 2.4ghz
Ram 3gb
VGA 4500mhd(it's not good but i still play normal from the beginning)


Attached Files Thumbnail(s)
       
#6
Tried also in the stable 0.9.6? what is your settings? which temple is that which part of the game i mean?
Core i5 3570k -- Geforce GTX 670  --  Windows 7 x64
#7
Stop loading states. Load a normal memory card save and try again
[Image: newsig.jpg]
#8
(09-28-2009, 08:23 AM)Bositman Wrote: Stop loading states. Load a normal memory card save and try again

It's still crash Sad
(09-28-2009, 05:51 AM)Shadow Lady Wrote: Tried also in the stable 0.9.6? what is your settings? which temple is that which part of the game i mean?

Every version i try can't fix this Sad. I post that picture of the scene
#9
What is your settings?

Try making a ISO of your disc and then run it with Linuz ISO cdvd plugin, if you're already running from iso try running it from the disc instead (doubt it's this tho). Try also changing your sound plugin.... what is your current settings?
Core i5 3570k -- Geforce GTX 670  --  Windows 7 x64
#10
(09-28-2009, 12:09 PM)Shadow Lady Wrote: What is your settings?

Try making a ISO of your disc and then run it with Linuz ISO cdvd plugin, if you're already running from iso try running it from the disc instead (doubt it's this tho). Try also changing your sound plugin.... what is your current settings?

I down file iso from internet.
here is my settings


Attached Files Thumbnail(s)
                   




Users browsing this thread: 1 Guest(s)