Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Heroes of the Pacific - Game Running, Though Unable to be Completed
#1
NOTE: Please PM me so that I get an EMail notification when replying to this thread. I will mostly likely forget about it otherwise because I'm rather forgetful with that sort of thing.

So I've been trying to get Heroes of the Pacific running and I haven't been having much luck getting things running smoothly. I've taken a look at the configurations guides and they haven't been much help. 

Specs:
ASUS ROG G752VY DH-78K 
OS - Windows 10 
CPU - Intel Quad Core i7-6820HK 2.7GHz 
GPU - NVIDIA GeForce GTX 980M

Using the software rendering option...
http://i.imgur.com/QwoFZVI.png
https://youtu.be/trMaxAgN5T8

Using the hardware rendering option...
http://i.imgur.com/FOzsfh3.png
https://youtu.be/2JKYPFQS7IU

- - - - - - -

Jump ahead many a time later. I've gotten the game playable with these settings:
http://i.imgur.com/ZzdcK1t.png
http://i.imgur.com/eR3ML5i.png

I have taken a video to demonstrate my attempts to run the game. The game itself can run, but I have found myself unable to get past the mission "Guadalcanal."
This video can be found here: 
https://youtu.be/4OBprY4PK7Q
If anything else is needed of me, I will provide as needed. I've tried using both a PS2 disk and a random ISO off the internet to run it, and have gotten the same result from both.
Reply

Sponsored links

#2
seems to run fine in software mode ...
what do the ee% & gs% say when you experience lag ?
are you running on batteries ?
did you set power plan to performance mode ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
My apologies for never getting back to this. After trying a bit I got discouraged easily and ended up leaving it be for a while.
Reply
#4
You can subscribe to a thread instead of relying on one of us PMing you. You weren't kidding at least when you were forgetful... you forgot about your own topic for nearly a year in just 30 minutes.

So did you at least try the things that jes suggested?
Intel Core i5-4670K @ 3.40GHz | 16GB (2x8GB) DDR3-1866 G.SKILL Sniper Series
AMD Radeon R9 280 @ 3 GB | 120GB SSD | Windows 7 Ultimate x64 (SP1)
Reply
#5
(02-18-2017, 11:04 AM)Ryudo Wrote: You can subscribe to a thread instead of relying on one of us PMing you. You weren't kidding at least when you were forgetful... you forgot about your own topic for nearly a year in just 30 minutes.

So did you at least try the things that jes suggested?

I did, and the lag isn't the issue now. It's the game being unable to be completed, like I had said.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)