Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I Need SERIOUS HELP GETTING THE EMULATOR TO WORK (PSX 0.9.7.3113)!!!!!!!
#1
watup guys.... im new to this emulator stuff... i downloaded the psx2 and i cant get it to work properly, the only game im trying to play is DYNASTY WARRIORS XL5... wen i open it, it runs for like 10 seconds this crashes....and then i would have to manually shut off my cpu...... heres my cpu's SPECS....

Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_gdr.100618-1621)
Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: Hewlett-Packard
System Model: HP Pavilion dv6500 Notebook PC
BIOS: Ver 1.00PARTTBL
Processor: Intel® Core™2 Duo CPU T5250 @ 1.50GHz (2 CPUs), ~1.5GHz
Memory: 2048MB RAM
Available OS Memory: 2038MB RAM
Page File: 1057MB used, 3019MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: DirectX 11
DX Setup Parameters: Not found
User DPI Setting: Using System DPI
System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)


YEA I KNOW I WENT OVERBOARD LMAOO!!!!!BUT I REALLY NEED HELP, I WATCHED 1,000 VIDEOS AND NONE HELPED........so can u???????

Sponsored links

#2
can you post the emulog.txt, please ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
#3
(12-01-2010, 12:01 PM)Zero973 Wrote: wen i open it, it runs for like 10 seconds this crashes

1.are you running in a game disc or an ISO or an ISO in the virtual drive
2.show us your configs.

**see attachment**

**edit**
3.as jesalvein kindly post or attach your emulog.txt


Attached Files Thumbnail(s)
   
Main Hub:i5-4670(3.4Ghz Factory Clocked),ATi Radeon HD7770(GDDR5+128-bit+1GB),Win 10 SL(x64),ASUS H8M-E,8GB DDR3 RAM
#4
im running a ISO......
PCSX2 0.9.7.r3113 - compiled on May 29 2010
Savestate version: 0x8b430000

x86-32 Init:
CPU vendor name = GenuineIntel
FamilyID = d
x86Family = Intel® Core™2 Duo CPU T5250 @ 1.50GHz
CPU speed = 1.495 ghz
Cores = 2 physical [2 logical]
x86PType = Standard OEM
x86Flags = bfebfbff 0000e39d
x86EFlags = 20100000

x86 Features Detected:
MMX.. SSE.. SSE2.. SSE3.. SSSE3

Initializing PS2 virtual machine...
Allocating memory for recompilers...

Loading plugins...
Binding GS : C:\Program Files\PCSX2 0.9.7\Plugins\gsdx-sse2-r3068.dll
Windows 6.1.7600
Mobile Intel® 965 Express Chipset Family (8.14.10.1930)
Binding PAD : C:\Program Files\PCSX2 0.9.7\Plugins\lilypad-r2930.dll
Binding SPU2 : C:\Program Files\PCSX2 0.9.7\Plugins\spu2-x-r3117.dll
Binding CDVD : C:\Program Files\PCSX2 0.9.7\Plugins\cdvdGigaherz.dll
Binding USB : C:\Program Files\PCSX2 0.9.7\Plugins\USBnull.dll
Binding FW : C:\Program Files\PCSX2 0.9.7\Plugins\FWnull.dll
Binding DEV9 : C:\Program Files\PCSX2 0.9.7\Plugins\DEV9null.dll
Plugins loaded successfully.



is this the emulator log ????lol
#5
^
^
^
yes thats right if your mounted your ISO in a virtual drive(like daemon tools) please remove it
and mount it on the provided CDVD plug-in(Linuz-ISO or CDVDolio)
Main Hub:i5-4670(3.4Ghz Factory Clocked),ATi Radeon HD7770(GDDR5+128-bit+1GB),Win 10 SL(x64),ASUS H8M-E,8GB DDR3 RAM
#6
actually i didnt even do anything to the ISO, i jus downloaded it in parts and extracted it with WINRAR....and wat do u mean by "mount" the ISO????
#7
Quote:i jus downloaded it in parts and extracted it with WINRAR

Our forum does not tolerate any kind of warez talk / discussion / links and no support will be given as such.
Read our rules,specifically rule #1. Thread closed.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go




Users browsing this thread: 1 Guest(s)