Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ICO Graphical errors
Trying to play ICO with the emulator and getting really low fps and staggers in the ps start up screen and ingame.

Have Intel core duo e6600 and geforce 8800 gts.

The problem appereantly is that if i turn on the direct3d9 (hardware) option the game should run better, but if i do that the program just shuts down.

If i set it on sowtware the game works but with really low fps.

With zerogs 0.97.1 i get weird graphical errors and the game crashes after few min.

So what to do now? (and sorry for my not so good english)

Attached Files Thumbnail(s)

Sponsored links

The first thing you should try is using the latest beta

Do you get any errors in the console window when you use DX9, or does PCSX2 just crash?
OS: Windows 7 64bit
CPU: Intel Core i7 3770K @3.5 GHz
RAM: 16GB DDR3 1600MHz
GPU: Nvidia GTX 680 2GB
Downloaded the latest beta and still same problems.

CDVD.KEY = B1,69,71,38,45,94,05
# Restart Without Memory Clear.
NTSC Display Mode Initialized.
Framelimiter rate updated (UpdateVSyncRate): 59.94 fps
PAL Display Mode Initialized.
Framelimiter rate updated (UpdateVSyncRate): 50.0 fps
# Initialize GS ...
# Initialize INTC ...
# Initialize TIMER ...
# Initialize DMAC ...
# Initialize VU1 ...
# Initialize VIF1 ...
# Initialize GIF ...
# Initialize VU0 ...
# Initialize VIF0 ...
# Initialize IPU ...
# Initialize FPU ...
# Initialize Scratch Pad ...
# Restart Without Memory Clear Done.
DecSet Write: 00

Is the last thing it says when it crashes. Nothing odd there i guess?
Now that i got zerogs 0.97.1 work a little better it still seems to crash always one same spot, i guess the ISO file might be bad?
Highly posible. try with gigahertz CD/DVD plugin & your original DVD to see if it works.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go

Users browsing this thread: 1 Guest(s)