Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ico help
So I started playing Ico and it seems to run pretty well 60fps on 1920x1080 resolution.

But then I ran into a few problems.

Firstly it seems to crash in one of the intro cutscenes. This guy uses his lightning power to separate these boxes, then the next scene is inside this tower, and the seen afterwards when lightning is used to open the boxes again it crashes. Any fix for this?

Secondly the controls seem a bit screwed. I hold one direction and he starts walking that way, then after like 5 steps he turns around and walks back the opposite way im pointing, I think I remember hearing about a fix, anyone know it?

And finally when I escape out of PCSX2 and then go run>execute it seems to only render the top third of the screen, the rest being black. This isn't really important, I can do without a fix for this.


Vista 64
E5200 O/C 3.3
Ati 4850
4GB DDR2 800

GSdx 890 (MSVC 15.00, SSE3) 0.1.14
Lilypad 0.9.9

No speed hacks or cycle rate hacks.

Sponsored links

Set fpu AND vu clamping to "extra" to fix the hanging and the weird movement.
The game can be finished then without further problems Wink

(Configuration > advanced)
Ummm, I don't have those options. Here's a pic:

Did you mean extra+preserve sign?

And is fpu the same as EE?

Sorry if I'm doing something stupid.
These are in the "Advanced" tab. Set both EE and VU.
Sweet, thanks both of you working 100% now.
//EDIT: never mind. The image I ripped seemed to be corrupt. I ripped it again at a slower speed, and it's working now.

Users browsing this thread: 1 Guest(s)