Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Instant Crashes, tried to find the answer
#1
Hello guys. Well I have been scouring the forums until now seeking an answer to my issue &
haven't come up with anything yet so I'll make this post. I am in the UK & I installed everything
& followed the guide here. I am using the bios V02.00 Europe
(I tried this with v01.60 as well & have got the same errors) & now whenever I load up an
image to start a game I get this:
[Image: 5231717701_df1e0fbe09_o.jpg]
and then this:
[Image: 5231717755_97f50f3020_o.jpg]

Did I miss something in the guide?
I have tried it with Digital Devil Saga, Kingdom Hearts II, & Devil May Cry, but it comes to the
same errors. I have no idea what it means or what it could be. Can I get some help please?
Reply

Sponsored links

#2
Yea, the game disk isn't getting read correctly (it sees an audio cd, which is wrong).
Are you using an iso? If so try a different iso maker tool
If you're playing from the disks, try to change the CDVD plugin or even better: Create an iso and play from that.
Reply
#3
(12-04-2010, 11:15 PM)rama Wrote: Yea, the game disk isn't getting read correctly (it sees an audio cd, which is wrong).
Are you using an iso? If so try a different iso maker tool
If you're playing from the disks, try to change the CDVD plugin or even better: Create an iso and play from that.

I tried to use both the CDVD plugins but I was just messafed that I need to, in the CDVD drop down menu, select Plugin & not ISO as I was. Seems to simple, but I didn't even think about it & now it works. Thanks so much for the reply though
Reply
#4
Yea, it's pretty hard to come up with an intuitive system for managing all those options.
The one we use now is actually quite nice once you've understood it Tongue2
Reply
#5
yes it's overall great, now the only issue is the stuttering & lag between loading scenes & in cut scenes. There is probably a thread about it already though so I'll try to find it
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)