Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Invalid [Bug Report] 007 Everything or Nothing [NTSC]
#1
First of all, forgive me because my bad english. I try so hard to write this so i hope you guy can spent a little time to see if you can recognize or have some solution about this issue. Thank you.
# PCSX2 version: SVN version 5087
# CPU options: Default options, super VU in VU 1, enable MTVU, mVU flag hack, 2 bar speed hack to 2 and 1.
# Plugins used: GSdx 0.1.16 r5085, Lilypad r4959
# Graphic option: DX3d10HW: 4x native, tex filtering on, Alphahack on (to fix fog graphic)
# Description: game work smooth when i turn to 2x native. Just when i play in the first train chase, i have random crash, i fix this with VU1 change to microVU (default). And when i play to helicopter mission, it crash again, so much time when just game out the place like pyramid (one on one chase), a few time when i change some option, and it crash right when end of the first cutscene, or after 2-10 second after that.
I try pcsx2 r4921 that fix the "doing a huge Vram usage when opening the weapons screen and making the system crawl at it" but its the same.
Thank you for your time!
# My PC: core i3 2100, 4G ram, ASUS ENGTX275 win7 64bit.

Sponsored links

#2
tried software mode ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
#3
(02-15-2012, 10:08 AM)jesalvein Wrote: tried software mode ?

follow your word, but still crash.
i using trick: quicksave continuous, if crash, i quickload, still have crash even end of cut scene mission helicopter but i complete this mission with few quicksave, lucky me!
#4
When you switched to software mode, you didnt load from save state first, right ?
Please ost the emulog after you get a crash. That could help...
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
#5
(02-15-2012, 10:20 AM)jesalvein Wrote: When you switched to software mode, you didnt load from save state first, right ?
Please ost the emulog after you get a crash. That could help...

I switched to SM and i load in memcard (i dont use quickload).
I get crash and the emu not responding, so how and where i can get the log, pls?
#6
I switch back to HW mode, when crash, i freeze whole emu, and the last line of log is:
SuperVU1: Recompiler cache reset.
I try switch to microVU so why is still crash?
#7
In your emu's dir, you should find emulog.txt
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
#8
I used SW mode, turn off all speedhack and switch VU1 to default ( microVU ) and i get to the last cut scene in this mission but still crash in that cutscene. it crash and freeze all pcsx2 so i just cant see the log by using alt tab, the log still normal, last line is: GS reset!
I will try again with txt.
#9
This is my emulog:
PCSX2 0.9.9.r5037 - compiled on Jan 5 2012
Savestate version: 0x9a060000

Host Machine Init:
Operating System = Microsoft Windows 7 Ultimate Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit
Physical RAM = 4078 MB
CPU name = Intel® Core™ i3-2100 CPU @ 3.10GHz
Vendor/Model = GenuineIntel (stepping 07)
CPU speed = 3.092 ghz (4 logical threads)
x86PType = Standard OEM
x86Flags = bfebfbff 1d9ae3bf
x86EFlags = 28000000

x86 Features Detected:
MMX.. SSE.. SSE2.. SSE3.. SSSE3.. SSE4.1.. SSE4.2.. AVX

Reserving memory for recompilers...

Loading plugins...
Binding GS : D:\EmuCR-Pcsx2-r5087\plugins\GSdx32-AVX.dll
Windows 6.1.7601 (Service Pack 1 1.0)
NVIDIA GeForce GTX 275 (8.17.12.9053)
Binding PAD : D:\EmuCR-Pcsx2-r5087\plugins\LilyPad.dll
Binding SPU2 : D:\EmuCR-Pcsx2-r5087\plugins\SPU2-X.dll
Binding CDVD : D:\EmuCR-Pcsx2-r5087\plugins\cdvdGigaherz.dll
Binding USB : D:\EmuCR-Pcsx2-r5087\plugins\USBnull.dll
Binding FW : D:\EmuCR-Pcsx2-r5087\plugins\FWnull.dll
Binding DEV9 : D:\EmuCR-Pcsx2-r5087\plugins\DEV9null.dll
Plugins loaded successfully.

(GameDB) 9535 games on record (loaded in 169ms)
HLE Notice: ELF does not have a path.


Initializing plugins...
Init GS
Windows 6.1.7601 (Service Pack 1 1.0)
NVIDIA GeForce GTX 275 (8.17.12.9053)
Init PAD
Init SPU2
Init CDVD
Init USB
Init FW
Init DEV9
Plugins initialized successfully.

Opening plugins...
Opening GS
Opening PAD
Opening SPU2
GS reset
Opening CDVD
isoFile open ok: D:\James_Bond_007_Everything_or_Nothing_NTSC\James Bond 007 - Everything or Nothing [NTSC-U] [SLUS-20751].iso
Image type = DVD
Fileparts = 1
* CDVD Disk Open: DVD, Single layer or unknown:
* * Track 1: Data (Mode 1) (1703952 sectors)
Opening USB
Opening FW
Opening DEV9
McdSlot 0: D:\EmuCR-Pcsx2-r5087\memcards\Mcd001.ps2
McdSlot 1: D:\EmuCR-Pcsx2-r5087\memcards\Mcd002.ps2
McdSlot 2: [disabled]
McdSlot 3: [disabled]
McdSlot 4: [disabled]
Plugins opened successfully.
EE/iR5900-32 Recompiler Reset
GSdx: CrcHacksExclusions:
Bios Found: USA v02.30(20/02/2008) Console
BIOS rom2 module not found, skipping...
BIOS erom module not found, skipping...
(UpdateVSyncRate) Mode Changed to NTSC.
(UpdateVSyncRate) FPS Limit Changed : 59.94 fps
GS reset
csr.RESET
GS reset
(SYSTEM.CNF) Detected PS2 Disc = cdrom0:\SLUS_207.51;1
(SYSTEM.CNF) Software version = 1.00
(SYSTEM.CNF) Disc region type = NTSC
ELF (cdrom0:\SLUS_207.51;1) Game CRC = 0x6848699B, EntryPoint = 0x01F00008
(SYSTEM.CNF) Detected PS2 Disc = cdrom0:\SLUS_207.51;1
(SYSTEM.CNF) Software version = 1.00
(SYSTEM.CNF) Disc region type = NTSC
csr.RESET
GS reset
csr.RESET
GS reset
(FrameLimiter) Turbo ENABLED.
(UpdateVSyncRate) FPS Limit Changed : 119.88 fps
(R5900) Re-executed ELF Entry point (ignored) [addr=0x01F00008]
csr.RESET
GS reset
(FrameLimiter) Turbo DISABLED.
(UpdateVSyncRate) FPS Limit Changed : 59.94 fps
(FrameLimiter) Turbo ENABLED.
(UpdateVSyncRate) FPS Limit Changed : 119.88 fps
(FrameLimiter) Turbo DISABLED.
(UpdateVSyncRate) FPS Limit Changed : 59.94 fps
I use turbo to pass intro and first cutscene so ignore itSmile
#10
Quote:: D:\EmuCR-Pcsx2-r5087
We only support official builds. To make a proper bug report, you need to use builds from pcsx2 site. Not some crap from other unknown site.
Delete everything and try again with an official build
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go




Users browsing this thread: 1 Guest(s)