Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Invalid Bug Report Fullmetal alchemist and the broken angel
#1
Code:
PCSX2 0.9.8.r4600  - compiled on Apr 27 2011
Savestate version: 0x9a010000

Host Machine Init:
    Operating System =  Microsoft Windows XP Home Edition Service Pack 3 (build 2600)
    Physical RAM     =  3327 MB
    CPU name         =  AMD Phenom(tm) II X4 940 Processor
    Vendor/Model     =  AuthenticAMD (stepping 02)
    CPU speed        =  3.013 ghz (4 logical threads)
    x86PType         =  Standard OEM
    x86Flags         =  178bfbff 00802009
    x86EFlags        =  efd3fbff

x86 Features Detected:
    MMX.. SSE.. SSE2.. SSE3
    MMX2  .. 3DNOW .. 3DNOW2.. SSE4a

Reserving memory for recompilers...

Loading plugins...
    Binding GS    : C:\Archivos de programa\PCSX2 0.9.8\Plugins\gsdx-sse2-r4600.dll
Windows 5.1.2600 (Service Pack 3 3.0)
ATI Radeon HD 4650 (6.14.10.6891)
    Binding PAD    : C:\Archivos de programa\PCSX2 0.9.8\Plugins\lilypad-r4600.dll
    Binding SPU2    : C:\Archivos de programa\PCSX2 0.9.8\Plugins\SPU2-X.dll
    Binding CDVD    : C:\Archivos de programa\PCSX2 0.9.8\Plugins\cdvdGigaherz.dll
    Binding USB    : C:\Archivos de programa\PCSX2 0.9.8\Plugins\USBnull.dll
    Binding FW    : C:\Archivos de programa\PCSX2 0.9.8\Plugins\FWnull.dll
    Binding DEV9    : C:\Archivos de programa\PCSX2 0.9.8\Plugins\DEV9null.dll
Plugins loaded successfully.

(GameDB) 9082 games on record (loaded in 243ms)
HLE Notice: ELF does not have a path.


Initializing plugins...
    Init GS
Windows 5.1.2600 (Service Pack 3 3.0)
ATI Radeon HD 4650 (6.14.10.6891)
    Init PAD
    Init SPU2
    Init CDVD
    Init USB
    Init FW
    Init DEV9
Plugins initialized successfully.

Opening plugins...
    Opening GS
    Opening PAD
    Opening SPU2
    Opening CDVD
isoFile open ok: D:\Full metal alchemist AND THE BROKEN ANGEL.iso
    Image type  = DVD
    Fileparts   = 1
* CDVD Disk Open: DVD, Single layer or unknown:
* * Track 1: Data (Mode 1) (847952 sectors)
    Opening USB
    Opening FW
    Opening DEV9
McdSlot 0: C:\Documents and Settings\Administrador\Mis documentos\PCSX2\memcards\Mcd001.ps2
McdSlot 1: C:\Documents and Settings\Administrador\Mis documentos\PCSX2\memcards\Mcd002.ps2
Plugins opened successfully.
EE/iR5900-32 Recompiler Reset
    Bios Found: USA     v02.20(10/02/2006)  Console
    BIOS rom1 module not found, skipping...
    BIOS rom2 module not found, skipping...
    BIOS erom module not found, skipping...
(UpdateVSyncRate) Mode Changed to NTSC.
(UpdateVSyncRate) FPS Limit Changed : 59,94 fps
GIFTAG warning, size exceeded VU memory size 400
GIFTAG warning, size exceeded VU memory size 400
(SYSTEM.CNF) Detected PS2 Disc = cdrom0:\SLUS_209.94;1
(SYSTEM.CNF) Software version = 1.00
(SYSTEM.CNF) Disc region type = NTSC
ELF (cdrom0:\SLUS_209.94;1) Game CRC = 0xB6558133, EntryPoint = 0x00100008
(SYSTEM.CNF) Detected PS2 Disc = cdrom0:\SLUS_209.94;1
(SYSTEM.CNF) Software version = 1.00
(SYSTEM.CNF) Disc region type = NTSC
(SYSTEM.CNF) Detected PS2 Disc = cdrom0:\SLUS_209.94;1
(SYSTEM.CNF) Software version = 1.00
(SYSTEM.CNF) Disc region type = NTSC

ok thats all the data of my emu and configuration now to the bug: once i finish the game it frezee and a legend came in the log then the emulator dont respond this is the log info:
Code:
(EE pc:0025CFB4) TLB Miss, addr=0x43962a8c [load]
(EE pc:0025CFC0) TLB Miss, addr=0x43962ab2 [load]
(EE pc:0025CFB4) TLB Miss, addr=0x43962ab4 [load]
(EE pc:0025CFC0) TLB Miss, addr=0x43962ada [load]
(EE pc:0025CFB4) TLB Miss, addr=0x43962adc [load]
(EE pc:0025CFC0) TLB Miss, addr=0x43962b02 [load]
(EE pc:0025CFB4) TLB Miss, addr=0x43962b04 [load]
(EE pc:0025CFC0) TLB Miss, addr=0x43962b2a [load]
any idea?

Sponsored links

#2
My guess is that you just have a bad rip of the game you're using. Make sure it's clean, and then rerip it using something like ImgBurn.

Also, make sure to edit your original post to look something like the outlines here using clear English so we can help you our best.
Want to contribute? Don't know how? Check out the PCSX2 Wiki page!



Keep safe with MyWOT.

I have everything...
#3
Thank you for your report.
This bug report has now been marked as Invalid since it either was not reproducible, not a valid bug or otherwise unacceptable for fixing.

This thread will now be closed and moved in the Invalid/rejected/duplicate bug reports subforum.
Intel Core i5-4670K @ 3.40GHz | 16GB (2x8GB) DDR3-1866 G.SKILL Sniper Series
AMD Radeon R9 280 @ 3 GB | 120GB SSD | Windows 7 Ultimate x64 (SP1)




Users browsing this thread: 1 Guest(s)