Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Invalid New User: Lego Star Wars
#1
As you can see in the subject, I am a new user of this emulator so I don't know a whole lot. I welcome your help guys. I downloaded the iso for Lego star wars and it is not working for me. I have tried both full boot and fast boot and it is not working for me. Right after I get past the screen where it says the developer of the game, the year and etc, Windows will tell me PCSX2 has stopped working. Everytime. I read that not every single game is compatible with the emulator. Is that true? Is there some setting that I should turn on for the program? Looking forward to a reply. thanks guys

Sponsored links

#2
Quote:I downloaded the iso

Our forum does not tolerate any kind of warez talk / discussion / links and no support will be given as such.
Read our rules,specifically rule #1. Thread closed.
[Image: ov4]
Gaming: Intel i7 3770k @ 4.2Ghz | R9 290 | 16GB RAM | 480GB(240GB+240GB RAID0) SSD | 3 TB HDD | 1 TB HDD | 500GB HDD
Server: AMD FX 6300 @ 4.4Ghz | GTX 670 | 16GB RAM | 240GB SSD | 320GB HDD
PCSX2 General Troubleshooting FAQ
#3
This bug report has now been marked as Invalid since it either was not reproducible, not a valid bug or otherwise unacceptable for fixing.

This thread will now be closed and moved in the Invalid/rejected/duplicate bug reports subforum.
Intel Core i5-4670K @ 3.40GHz | 16GB (2x8GB) DDR3-1866 G.SKILL Sniper Series
AMD Radeon R9 280 @ 3 GB | 120GB SSD | Windows 7 Ultimate x64 (SP1)




Users browsing this thread: 1 Guest(s)