Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Issue no one else seems to have...
#1
Hello all --
Pretty much a newbie, but I'm encountering an error that no one else seems to have. Everything seems to be working fine, except that the game never loads. I am left with a white screen every time.

this is what I'm seeing:

# Initialize Start.
# Initialize GS ...
# Initialize INTC ...
# Initialize TIMER ...
# Initialize DMAC ...
# Initialize VU1 ...
# Initialize VIF1 ...
# Initialize GIF ...
# Initialize VU0 ...
# Initialize VIF0 ...
# Initialize IPU ...
# Initialize FPU ...
# Initialize User Memory ...
# Initialize Scratch Pad ...
# Initialize Done.

EE DECI2 Manager version 0.06 Feb 7 2002 16:41:20
CPUID=2e20, BoardID=0, ROMGEN=2002-0207, 32M

And then, like I said, nothing. Just a white screen. Thoughts?

Thanks! Smile

EDIT: Also, the game is one of my own, I attempted to run from the disc and it was stuck at "initializing user memory," but when I created an .iso file it seems to load fully (though not really because of course I still can't get the game to load).
Reply

Sponsored links

#2
which game ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
Kingdom Hearts Smile
Reply
#4
what's your mac? macbook or mbp or etc...? i have a lingering suspicion that it's a problem common to all macbooks. Because i have an mbp i couldn't debug it on macbook Smile
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)