User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kingdom Hearts
Author Message
t4ke5hi Offline
Newbie

Posts: 2
Joined: Dec 2008
Location:
Reputation: 0
Post: #1
Kingdom Hearts
Hi, I've been trying to play KH NTSC version. It runs at 60FPS (with limiter, with out 80~100 FPS) until I get in game, when FPS drop appears and leaves me with 2~5 FPS. I'm using GSDX 0.1.12 windowed @ 1024*1024, pixel shader 3 directx9. Mi rig is C2D e7200 (stock for the moment, today I will go back to 3.2GHz) with 2GB RAM and ATi 3870.

Thanks.
12-19-2008 07:29 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply

Sponsored links

FireFlower Offline
Hardcore
**

Posts: 76
Joined: Dec 2008
Location: Finland
Reputation: 0
Post: #2
RE: Kingdom Hearts
Try 650 x 650

[Image: FireFlower.jpg]
[Image: 463094.png]
(This post was last modified: 12-19-2008 07:38 PM by FireFlower.)
12-19-2008 07:38 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
t4ke5hi Offline
Newbie

Posts: 2
Joined: Dec 2008
Location:
Reputation: 0
Post: #3
RE: Kingdom Hearts
Thanks, I'll try it when I arrive at home. It will be a small window because I have a monitor with a native resolution of 1440*900 or I can set it to full screen through an other option? Sorry for the bad english.
(This post was last modified: 12-19-2008 07:56 PM by t4ke5hi.)
12-19-2008 07:54 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Kenny Offline
Newbie

Posts: 18
Joined: Dec 2008
Location: Germany, Nordrhein-Westfalen, Krefeld - Stadtmitte
Reputation: 0
Post: #4
RE: Kingdom Hearts
If FireFlowers suggestion haven't worked, try the TLB Version of the emulator. For that game it could run better with TLB exceptionally.

Hardware specs:
Dell XPS M1730
Intel Core 2 Duo T9500 2,6 GHz
Nvidia GeForce 9800M GT SLI
4 GB RAM
Windows Vista SP2 32 Bit
12-20-2008 07:53 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Bositman Offline
Angel of Death
********

Posts: 13.447
Joined: Aug 2005
Location: Athens,Greece
Reputation: 246
Post: #5
RE: Kingdom Hearts
Or enable the patch we have for the VM version that makes it as fast as the TLB version for that game Wink

[Image: newsig.jpg]
12-20-2008 12:44 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Kenny Offline
Newbie

Posts: 18
Joined: Dec 2008
Location: Germany, Nordrhein-Westfalen, Krefeld - Stadtmitte
Reputation: 0
Post: #6
RE: Kingdom Hearts
Approved. It works with the patch. Does this kind of patch work with other games?

Hardware specs:
Dell XPS M1730
Intel Core 2 Duo T9500 2,6 GHz
Nvidia GeForce 9800M GT SLI
4 GB RAM
Windows Vista SP2 32 Bit
12-21-2008 04:13 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Bositman Offline
Angel of Death
********

Posts: 13.447
Joined: Aug 2005
Location: Athens,Greece
Reputation: 246
Post: #7
RE: Kingdom Hearts
No,it's very few games which work way slower in the VM version of PCSX2,compared to the TLB version.What that patch does is make the VM version work like the TLB version does for a particular game,so you get the speed increase

[Image: newsig.jpg]
12-21-2008 09:05 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 





Current time: 11-29-2014, 04:16 AM