Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kingdom Hearts 2 Final Mix Crash problem
#1
Hi, i've been trying to play KH2 FM+ on PCSX, and it's been going fine, but after the scene where Sora awakens (after the beginning Roxas arc is over) and is reunited with Goofy and Donald, the game crashes. I don't understand why, but anyways, it just floods the log with red lines like below:

(EE pc:001D9D54) TLB Miss, addr=0x212977e [load]
(EE pc:002AC3C0) TLB Miss, addr=0x2129786 [load]
(EE pc:001D9D4C) TLB Miss, addr=0x2129789 [load]
(EE pc:001D9D54) TLB Miss, addr=0x2129788 [load]
(EE pc:002AC3C0) TLB Miss, addr=0x2129790 [load]
(EE pc:001D9D4C) TLB Miss, addr=0x2129793 [load]
(EE pc:001D9D54) TLB Miss, addr=0x2129792 [load]
(EE pc:002AC3C0) TLB Miss, addr=0x212979a [load]
(EE pc:001D9D4C) TLB Miss, addr=0x212979d [load]
(EE pc:001D9D54) TLB Miss, addr=0x212979c [load]
(EE pc:002AC3C0) TLB Miss, addr=0x21297a4 [load]
(EE pc:001D9D4C) TLB Miss, addr=0x21297a7 [load]
(EE pc:001D9D54) TLB Miss, addr=0x21297a6 [load]
(EE pc:002AC3C0) TLB Miss, addr=0x21297ae [load]
(EE pc:001D9D4C) TLB Miss, addr=0x21297b1 [load]
(EE pc:001D9D54) TLB Miss, addr=0x21297b0 [load]
(EE pc:002AC3C0) TLB Miss, addr=0x21297b8 [load]
(EE pc:001D9D4C) TLB Miss, addr=0x21297bb [load]
(EE pc:001D9D54) TLB Miss, addr=0x21297ba [load]
(EE pc:002AC3C0) TLB Miss, addr=0x21297c2 [load]
(EE pc:001D9D4C) TLB Miss, addr=0x21297c5 [load]
(EE pc:001D9D54) TLB Miss, addr=0x21297c4 [load]
(EE pc:002AC3C0) TLB Miss, addr=0x21297cc [load]
(EE pc:001D9D4C) TLB Miss, addr=0x21297cf [load]
(EE pc:001D9D54) TLB Miss, addr=0x21297ce [load]
(EE pc:002AC3C0) TLB Miss, addr=0x21297d6 [load]
(EE pc:001D9D4C) TLB Miss, addr=0x21297d9 [load]
(EE pc:001D9D54) TLB Miss, addr=0x21297d8 [load]
(EE pc:002AC3C0) TLB Miss, addr=0x21297e0 [load]
(EE pc:001D9D4C) TLB Miss, addr=0x21297e3 [load]
(EE pc:001D9D54) TLB Miss, addr=0x21297e2 [load]
(EE pc:002AC3C0) TLB Miss, addr=0x21297ea [load]
(EE pc:001D9D4C) TLB Miss, addr=0x21297ed [load]

It just keeps going and going, and the numbers keep changing. I don't understand what is wrong, but i'd like to get past this point so I can start playing the game. Sad

Any help is appreciated.

Sponsored links

#2
if you have cheats or patches enabled kindly disable it and/or disable speed hack
Main Hub:i5-4670(3.4Ghz Factory Clocked),ATi Radeon HD7770(GDDR5+128-bit+1GB),Win 10 SL(x64),ASUS H8M-E,8GB DDR3 RAM
#3
I disabled both and it still gives me the error. Sad
#4
Nobody knows how to fix this? Sad
#5
maybe if you skip the scene it works? (just pause the game and select skip scene.. i think that was possible in kh2)
------------------------
status:
------------------------
trolling mode: ACTIVE!
#6
Yeah, I tried skipping it that way, but it still gave me the error. :/ I wish I knew what was wrong, it sucks not being able to get past the first arc.
#7
Wish someone could help me with this... Still haven't figured out a way to fix it.
#8
I just recently finish playing KH2 not final mix tho, I encountered that problem 2 times, if your like me who use savestate most of the time it might be the one causing the problem try loading from memory card.

I read somewhere in the forums that savestate can cause error.

If still that doesn't solve the problem try running it on r1888 version thats the other solution I do if encounter problem from other versions of pcsx2.
#9
So I don't get it, if I load and get that problem, does that mean that whole savestate is corrupted? So I basically have should only use the ingame saving process?
#10
The problem is whatever error might be causing what you get (speedhaacks, random errors, instability, etc...) could already be in the savestate so loading from that savestate again and again will not help go further, the memcard save should be clear of that since PCSX2 has to process everything again from that point. You can use both savestates for the quick access and normal saves for backup or to rule out other problems, is always a good practice to use savestates as you please and normal memcard saves as you would normally.

Did loading from the memcard save work?
Core i5 3570k -- Geforce GTX 670  --  Windows 7 x64




Users browsing this thread: 1 Guest(s)