Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kingdom Hearts II Cutscene too fast for audio problem
#1
I have a problem in Kingdom Hearts II PAL, i know pal version have by default 50 fps, so it's like slowmotion, but in config i've set it 59.94, in Kingdom Hearts (the first) i doesn't have problem with that fps, and it was pal too, everything at right speed, cutscene too, but in Kingdom Hearts II since the first initial cutscene video, i have sync problem, audio it's okay but video it's like speed up and not sync with video (more time pass and more the difference on sync it's big), in gameplay and game graphic video i don't have this problem, how i can fix that? I use PCXS2 1.2.1 (Cause 1.3.0 gave me bug with KH2)
CPU : I5 3450 @ 3.1Ghz
Mobo : ASRock Z77 Pro3
GPU : Sapphire 5850 Toxic Edition 1Gb
RAM : 8Gb @ 1600Mhz
Reply

Sponsored links

#2
50 fps is not like slowmo. It is like realtime. Set it back to 50 and you won't have sync-problems.
Reply
#3
Nope, 50 fps it's not full speed, game run like slow mo or like skipping frames, i've tested it
CPU : I5 3450 @ 3.1Ghz
Mobo : ASRock Z77 Pro3
GPU : Sapphire 5850 Toxic Edition 1Gb
RAM : 8Gb @ 1600Mhz
Reply
#4
Likely one of those times that Square Enix has slowed the PAL version down compared to the NTSC version look at Final Fantasy 10 for another example.
Reply
#5
But it's strange that the first kingdom hearts work good, cutscenes too, btw, if the problem can't be solved thanks anyway for the reply....
CPU : I5 3450 @ 3.1Ghz
Mobo : ASRock Z77 Pro3
GPU : Sapphire 5850 Toxic Edition 1Gb
RAM : 8Gb @ 1600Mhz
Reply
#6
Ok, i have found a workaround to this problem, in ini file i've set back 50.00 fps on PAL, so cutscenes can be sync to audio, and for don't have any slow motion or skipping frame problem i've set turbo mode to 120%, so the gameplay will be at 59.94 fps when i press shift+tab
CPU : I5 3450 @ 3.1Ghz
Mobo : ASRock Z77 Pro3
GPU : Sapphire 5850 Toxic Edition 1Gb
RAM : 8Gb @ 1600Mhz
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)