Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kingdom Hearts II Final Mix: Last Boss Crash
#1
Every time I try to finish a game on any difficulty my game crashes, or at least the video portion dose, while the cut scene that is suppose to load only plays the sound of the waves and nothing else. For anyone that's played Kingdom Hearts II it is after Sora and Riku go into the light after beating Xemnas. Any help will be appreciated.

OS: Windows 7 Home Premium
CPU: Intel Core i5-2320 Quad Core, 3.00 GHz
RAM: 6GB
GPU: AMD Radeon HD 6450

The console shows:
(EE pc:0017F084) TLB Miss, addr=0x8 [load]
(EE pc:0017F08C) TLB Miss, addr=0x0 [load]
(EE pc:0017F090) TLB Miss, addr=0x8 [load]
Reply

Sponsored links

#2
1.Do you have cheats enabled(are you using some cheats on that game)
2.What are your pcsx2 settings
3.Are you using some Game Fixes
4.Are you using speed hacks
Reply
#3
(10-16-2011, 07:26 AM)vsub Wrote: 1.Do you have cheats enabled(are you using some cheats on that game)
2.What are your pcsx2 settings
3.Are you using some Game Fixes
4.Are you using speed hacks

I'm not using any cheats
Emulation Settings: http://imgur.com/a/QUrQE
Video Plugin Settings: http://i.imgur.com/AvwkH.png
I use automatic game fixes but have no manual game fixes checked in the settings
I do use speed hacks as seen in the settings
Reply
#4
maximizing ALL speed hacks can cause REAL emulation problems

try turn off ALL speedhacks 1st...and see if the last boss didnt crush.
Main Hub:i5-4670(3.4Ghz Factory Clocked),ATi Radeon HD7770(GDDR5+128-bit+1GB),Win 10 SL(x64),ASUS H8M-E,8GB DDR3 RAM
Reply
#5
(10-16-2011, 08:22 AM)tallbender Wrote: maximizing ALL speed hacks can cause REAL emulation problems

try turn off ALL speedhacks 1st...and see if the last boss didnt crush.

With all the speed hacks off I still get the video portion not loading and the same errors on the console.
Reply
#6
remake your iso image of the game and try again (ofc with NO speed hacks at all)
OS: Win 7 Ultimate x64 sp1, MoBo: Asus P5QD Turbo, CPU: Q6600 @ 3,0Ghz, RAM: Trancend 2x2gb 6-6-6-18 800 MHz, GPU: HD 4850 1gb.
Pcsx2: Always Latest
Reply
#7
(10-16-2011, 03:01 PM)iakoboss7 Wrote: remake your iso image of the game and try again (ofc with NO speed hacks at all)

This helped, thanks. It's my first rip and running of pcsx2.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)