Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kingdom Hearts II Final Mix+ loop
#1
Specs:
Playground version: pcsx2pg-svn708
Speed Hacks: 2x Cycle rate, IOP 2x cycle rate, and wait cycle spin hack
Cpu: eerec on, vurec0 and vurec1 on, MTGS on
Plug-ins: GSdx 0.1.12, ZeroSPU2 0.4.6, Linuz/Pg ISO CDVD 0.8.0.

I'm not sure if I need to post my specs for this (as I'm not having any speed difficulty)

so I have finished Kingdom Hearts II Final Mix+, I got to the ending scene where it shows Kingdom Hearts II Final Mix+; then I got a black screen loop
I have disabled all the speed hacks, and it didn't fix the problem

anyone else got that problem?
Reply

Sponsored links

#2
(02-12-2009, 04:20 AM)Chivi Wrote: Specs:
Playground version: pcsx2pg-svn708
Speed Hacks: 2x Cycle rate, IOP 2x cycle rate, and wait cycle spin hack
Cpu: eerec on, vurec0 and vurec1 on, MTGS on
Plug-ins: GSdx 0.1.12, ZeroSPU2 0.4.6, Linuz/Pg ISO CDVD 0.8.0.

I'm not sure if I need to post my specs for this (as I'm not having any speed difficulty)

so I have finished Kingdom Hearts II Final Mix+, I got to the ending scene where it shows Kingdom Hearts II Final Mix+; then I got a black screen loop
I have disabled all the speed hacks, and it didn't fix the problem

anyone else got that problem?

I have just started playing Final Mix + on PCSX2.
I've had no problems yet, but wouldn't mind getting a save from you to test with Smile
Reply
#3
um, want me to send the whole memory card?
Reply
#4
email me your mem card i will test it too !! Smile
Amd Dual core Opteron 185 OC to 3.0 ghz
Asus A8N32 SLI deluxe
3 gig of ram
8800 GTS 320 meg
SB X-FI Xtrem Gamer
Vista Ultimate 64
Reply
#5
Just finished watching credits and all extra movies, not a problem in sight. (Only minor grafic glitches, but they are very small)
Used same CPU settings, latest svn version, and no speed hacks.
I'm guessing this problem can be linked to speed hacks. If not, then it seems to be fixed now anyway Smile

Edit: Yep, one of the speed hacks breaks the credits, just not sure witch one yet.
Reply
#6
hmmmmmmmmm, so I just need to turn them all off?

EDIT: ok, I turned off all speed hacks

turns out it worked fine
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)