Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Latency lag when on multiplayer (SWBF2)
#1
Hello, 

I am using the emulator to play SWBF2 online, I have everything working and the game runs smooth except when I play in servers with 7-8 people I start getting internet lag, the game runs fine FPS wise but I'd like to know if there's anyway I can fix the online lag spikes if possible. The spikes happen around every 40-50 seconds. It's not my internet as I have 250 mb/s download and 20 mb/s upload, I also use my PS2 to play online and I do not lag on that at all.
Reply

Sponsored links

#2
In order to help you further with your problem, please make sure the following are all provided.
  • Your hardware specs - CPU, Graphics Card, Memory, Operating System.
  • The version of PCSX2 you are using.
  • Any non default settings you are using.
  • If you are playing them from ISO or DVD.

Thank You.
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
Reply
#3
(01-05-2017, 06:52 PM)refraction Wrote: In order to help you further with your problem, please make sure the following are all provided.
  • Your hardware specs - CPU, Graphics Card, Memory, Operating System.
  • The version of PCSX2 you are using.
  • Any non default settings you are using.
  • If you are playing them from ISO or DVD.

Thank You.

Intel i3-6100 3.7 ghz
8GB DDR4 2133 mhz RAM
Nvidia GTX 1050 TI 4GB
Windows 10

PCSX 1.4.0

Running the game from a ISO, burned the game to ISO using ImgBurn.

Using the Dev9 Ethernet plugin.
Reply
#4
(01-05-2017, 07:15 PM)janioz-z Wrote: Intel i3-6100 3.7 ghz
8GB DDR4 2133 mhz RAM
Nvidia GTX 1050 TI 4GB
Windows 10

PCSX 1.4.0

Running the game from a ISO, burned the game to ISO using ImgBurn.

Using the Dev9 Ethernet plugin.

I've also noticed when I'm talking to people on Skype the lag becomes more frequent.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)