Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MS Saga Game Crashed
#1
New to the emulator and this board so please bear with me.

PCSX2 0.9.8.r4600 - compiled on Apr 27 2011
Savestate version: 0x9a010000

Host Machine Init:
Operating System = Microsoft Windows XP Home Edition Service Pack 2 (build 2600)
Physical RAM = 3326 MB
CPU name = Intel® Pentium® CPU E5700 @ 3.00GHz
Vendor/Model = GenuineIntel (stepping 0A)
CPU speed = 3.000 ghz (2 logical threads)
x86PType = Standard OEM
x86Flags = bfebfbff 0400e3bd
x86EFlags = 20100000

x86 Features Detected:
MMX.. SSE.. SSE2.. SSE3.. SSSE3

Reserving memory for recompilers...

Loading plugins...
Binding GS : C:\Program Files\PCSX2 0.9.8\Plugins\gsdx-sse2-r4600.dll
Windows 5.1.2600 (Service Pack 2 2.0)
NVIDIA GeForce 8400 GS (6.14.12.6785)
Binding PAD : C:\Program Files\PCSX2 0.9.8\Plugins\lilypad-r4600.dll
Binding SPU2 : C:\Program Files\PCSX2 0.9.8\Plugins\spu2-x-r4600.dll
Binding CDVD : C:\Program Files\PCSX2 0.9.8\Plugins\cdvdGigaherz.dll
Binding USB : C:\Program Files\PCSX2 0.9.8\Plugins\USBnull.dll
Binding FW : C:\Program Files\PCSX2 0.9.8\Plugins\FWnull.dll
Binding DEV9 : C:\Program Files\PCSX2 0.9.8\Plugins\DEV9null.dll
Plugins loaded successfully.

(GameDB) 9082 games on record (loaded in 279ms)

Thankful for the great emulator ever for PS2.
I managed to play most of the game i like to play.
Recent i started to play MS saga with PCSX2 0.9.8 (r4600)
The game been running quite well almost PS2 like so far.
But somehow the game hang when i return the Hyaku Shiki data x1
for Astona, after get in Astona room and ask Trush to "Just look at the screen." the game just crashed.

It happens to show the in the log file as per below:-
(EE pc:0052DA6C) TLB Miss, addr=0x0 [store]
(EE pc:0052DA74) TLB Miss, addr=0x4 [store]
(EE pc:0052DA7C) TLB Miss, addr=0x8 [store]
(EE pc:0052DA8C) TLB Miss, addr=0x10 [store]
(EE pc:0052DA94) TLB Miss, addr=0x14 [store]
(EE pc:0052DA9C) TLB Miss, addr=0x18 [store]
(EE pc:0052DAAC) TLB Miss, addr=0x20 [store]
(EE pc:0052DAB4) TLB Miss, addr=0x24 [store]
(EE pc:0052DABC) TLB Miss, addr=0x28 [store]
(EE pc:0052DBFC) TLB Miss, addr=0x30 [store]
(EE pc:0052DC04) TLB Miss, addr=0x34 [store]
(EE pc:0052DC0C) TLB Miss, addr=0x38 [store]
(EE pc:001B11F4) TLB Miss, addr=0xc [load]
(EE pc:001B1208) TLB Miss, addr=0xc [store]
(EE pc:0052DA6C) TLB Miss, addr=0x0 [store]
(EE pc:0052DA74) TLB Miss, addr=0x4 [store]
(EE pc:0052DA7C) TLB Miss, addr=0x8 [store]
(EE pc:0052DA8C) TLB Miss, addr=0x10 [store]
(EE pc:0052DA94) TLB Miss, addr=0x14 [store]
(EE pc:0052DA9C) TLB Miss, addr=0x18 [store]
(EE pc:0052DAAC) TLB Miss, addr=0x20 [store]
(EE pc:0052DAB4) TLB Miss, addr=0x24 [store]
(EE pc:0052DABC) TLB Miss, addr=0x28 [store]
(EE pc:0052DBFC) TLB Miss, addr=0x30 [store]
(EE pc:0052DC04) TLB Miss, addr=0x34 [store]
(EE pc:0052DC0C) TLB Miss, addr=0x38 [store]
(EE pc:001B11F4) TLB Miss, addr=0xc [load]
(EE pc:001B1208) TLB Miss, addr=0xc [store]
(EE pc:0052DA6C) TLB Miss, addr=0x0 [store]
(EE pc:0052DA74) TLB Miss, addr=0x4 [store]
(EE pc:0052DA7C) TLB Miss, addr=0x8 [store]
(EE pc:0052DA8C) TLB Miss, addr=0x10 [store]
(EE pc:0052DA94) TLB Miss, addr=0x14 [store]
(EE pc:0052DA9C) TLB Miss, addr=0x18 [store]
(EE pc:0052DAAC) TLB Miss, addr=0x20 [store]
(EE pc:0052DAB4) TLB Miss, addr=0x24 [store]
(EE pc:0052DABC) TLB Miss, addr=0x28 [store]
(EE pc:0052DBFC) TLB Miss, addr=0x30 [store]
(EE pc:0052DC04) TLB Miss, addr=0x34 [store]
(EE pc:0052DC0C) TLB Miss, addr=0x38 [store]
(EE pc:001B11F4) TLB Miss, addr=0xc [load]
(EE pc:001B1208) TLB Miss, addr=0xc [store]
(EE pc:0052DA6C) TLB Miss, addr=0x0 [store]
(EE pc:0052DA74) TLB Miss, addr=0x4 [store]
(EE pc:0052DA7C) TLB Miss, addr=0x8 [store]
(EE pc:0052DA8C) TLB Miss, addr=0x10 [store]
(EE pc:0052DA94) TLB Miss, addr=0x14 [store]
(EE pc:0052DA9C) TLB Miss, addr=0x18 [store]
(EE pc:0052DAAC) TLB Miss, addr=0x20 [store]
(EE pc:0052DAB4) TLB Miss, addr=0x24 [store]

The whole screen turn blank.
GSdx | 512x448 | None | Interlaced (field) | Limiter:normal |
fps: 59~60 | EE: 4% | GS: 0~1% | UI: 0% | state 0
When game running well EE should be 33~45% and GS is about 7~13%
May any kind person would like to advice on this? Is it my ISO image problem or the emulator somehow crashed?

Thanks in advance for those who willing to help!




Sponsored links

#2
Considering this is playable on the compatibility list and all of the TLB misses, my guess is that it is something wrong with your .iso image. I would recommend rewriting the image - and seeing if you get any read errors. If you do, try "polishing" the disc and immediately taking the image off the disc.
Want to contribute? Don't know how? Check out the PCSX2 Wiki page!



Keep safe with MyWOT.

I have everything...
#3
or try newer revision, it may or may not have been resolved in the 200+ commit after the last beta.
#4
Appreciated for your kind reply. Actually the ISO image was download from snesroma.
Hence i just boot up the game directly from my Hard Drive without any DVD/CD.
Seem like there are chances that the ISO image got a little error, I guess....
Btw, is there any other site providing the image which proven to be compatible?
Anyway thanks alot for the advice, two thumb up!!
#5
Quote:the ISO image was download

Our forum does not tolerate any kind of warez talk / discussion / links and no support will be given as such.
Read our rules,specifically rule #1. Thread closed.
Core i5 3570k -- Geforce GTX 670  --  Windows 7 x64




Users browsing this thread: 1 Guest(s)