Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Memory allocate problems with SVN515
#1
Hi all ¿BUG?

- No select error EErec mode recompiler VU (VU01rec VU0rec)

Copy/past (Console mode)

PCSX2 Playground (beta) - compiled on Dec 29 2008
Savestate version: 7a300010
EE pc offset: 0x2a8, IOP pc offset: 0x208
x86Init:
CPU vender name = GenuineIntel
FamilyID = 6
x86Family = Intel® Core™2 Duo CPU T8100 @ 2.10GHz
CPU speed = 2.096 Ghz
Cores = 1 physical [2 logical]
x86PType = Standard OEM
x86Flags = bfebfbff 0008e3bd
x86EFlags = 20100000

Features:
Detected MMX
Detected SSE
Detected SSE2
Detected SSE3
Detected SSE4.1

SuperVU Error > failed to allocate recompiler memory (addr: 0x0)
Error > bad allocation
... attempting to initialize the Interpreter (slow!)

Hotkeys:
F1 - save state
(Shift +) F2 - cycle states
F3 - load state
F10 - dump performance counters
F11 - save GS state
F12 - dump hardware registers
+Sampling Profiler Results-
|EERec: 0 Total 0
|ntdll.dll: 99.7506 USER32.dll: 0.249377
+>
+Sampling Profiler Results-
|EERec: 0 Total 0
|ntdll.dll: 99.2519 USP10.dll: 0.74813
+>
+Sampling Profiler Results-
|EERec: 0 Total 0
|ntdll.dll: 100
+>
+Sampling Profiler Results-
|EERec: 0 Total 0
|: 100
+>
+Sampling Profiler Results-
|EERec: 0 Total 0
|: 100
+>
+Sampling Profiler Results-
|EERec: 0 Total 0
|: 99.7506 515_PP_pcsx2-vm.exe: 0.249377
+>
+Sampling Profiler Results-
|EERec: 0 Total 0
|ntdll.dll: 100
+>
+Sampling Profiler Results-
|EERec: 0 Total 0
|: 99.7506 kernel32.dll: 0.249377
+>
+Sampling Profiler Results-
|EERec: 0 Total 0
|ntdll.dll: 100
+>
+Sampling Profiler Results-
|EERec: 0 Total 0
|: 99.7506 USER32.dll: 0.249377
+>
+Sampling Profiler Results-
|EERec: 0 Total 0
|ntdll.dll: 100
+>
+Sampling Profiler Results-
|EERec: 0 Total 0
|: 100
+>
Framelimiter rate updated (UpdateVSyncRate): 59.94 fps

greetings
[/b]MaXiMu.

Edit : falta error underground = playground sorry Wacko
[Image: mypc.gif]
Reply

Sponsored links

#2
Alot of that was fixed in 516
Old habits die hard - System Shock
Reply
#3
On running either VM or VTLB versions of the SVN515 downloaded from here I'm getting an error in the output

SuperVU Error > Failed to allocate Recompiler memory <Addr: 0x0>
Error > Bad Allocation

It does then boot into the interpreter which works. (Well 5 FPS but)

(Vista 64, and yes run with Admin rights, Fresh of a reboot)

Using either of the 0395 exes works fine.


Any ideas on getting the recompiler working?



AMD Phenom 9550 Quad
4 GB ram
Vista 64
ATI 3800
Reply
#4
We have received some reports of this problem and are currently investigating.
In the meanwhile, please use the official pcsx2 playground release. And thanks for the report.
Reply
#5
got the memory problem with PG.. when i want to start it it says
failed to allocate enough memory
yesterday it went fine but today-.-
1.3gb are in use in idle from 4gb ram!
Reply
#6
This is an entirely different problem. Please read the faq, the explanation about vm and tlb.
Reply
#7
yea it only refers to using the tlb version(nothing about not able to allocate enough crap or didnt i c it?)
funny tho tlb crashes when loading a save (game starts but when i want to load the save crash)
why the f***ing hell the prog doenst work anymore after an easypeasy shutdown and restart 12hrs later?! played 3 days without problems and now this *****




PCSX2 Playground 1.0.0395 save ver: 7a300010
EE pc offset: 0x2a8, PSX pc offset: 0x208
x86Init:
CPU vender name = AuthenticAMD
FamilyID = 3
x86Family = AMD Phenom™ 9850 Quad-Core Processor
CPU speed = 2.738 Ghz
x86PType = Standard OEM
x86Flags = 178bfbff 00802009
x86EFlags = efd3fbff
Features:
Detected MMX
Detected SSE
Detected SSE2
Detected SSE3
Not Detected SSE4.1
Extended AMD Features:
Detected MMX2
Detected 3DNOW
Detected 3DNOW2
Cannot reserve memory at 0x74ff0000(0), error: 487.
MapUserPhysicalPages failed to unmap, error 87.



whole log-.-




edit: i use search and this is the only thread about the problem(altoug it doesnt rly started aboutn that)
Reply
#8
Ahh I think it's vm problem anyway.

At any rate the devs are working on this. Svn 520 may have fixed the issue, I may post a new beta later on today if the testing goes well, to let you people try.
Reply
#9
ok ty... i dld now the 515 thing.
the vm version says the same *****(cant allocate crap)

but the vtlb works at least(slower yea i gonna play with the limit secs... hope it works)



i hate computer technology-.- errors where uve to search for hrs just to recognise its a simple file or sth that caused it Sad
i bet tomorrow the old version will work again-.-



im going to cry... restarted(fast restart no shutdown and start) the pc the third time and now it works-.-
Reply
#10
(12-31-2008, 02:37 PM)G-SuS Wrote: i hate computer technology-.- errors where uve to search for hrs just to recognise its a simple file or sth that caused it Sad
i bet tomorrow the old version will work again-.-



im going to cry... restarted(fast restart no shutdown and start) the pc the third time and now it works-.-

Modern desktops are horrendously complicated (Satan, thy name is x86), and operating systems have the unpleasant job of trying to insulate the user from all of it. Complex programs have complex problems, and unfortunately for emulators the problems get really ugly really fast.

Kinda like cars. Almost anyone can drive one and be fine, but god help you if something breaks and you don't have the experience necessary to know how to fix it.
"This thread should be closed immediately, it causes parallel imagination and multiprocess hallucination" --ardhi
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)