Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Metal Gear Solid 2 - Substance
#1
My system specs are as follows :
GPU - GTX 750 M (1G)
CPU - Intel® Core™ i7 4700MQ CPU @ 2.4Ghz
Resolution - 1399 x 768 @60hz (with current driver)
OS - Windows 8.1

I have been successful playing other games with no issue. I am mounting my files instead of playing from disk. My other games load no problem, but when I try to load MGS2 Substance the play screen remains blank......
I am new here so I apologize if I broke any forum rules, thank you.
Reply

Sponsored links

#2
By "mounting my files" do you mean with something like Daemon tool/magic disc?

If so, don't do that. Use the internal built in ISO loader.
[Image: ov4]
Gaming: Intel i7 3770k @ 4.2Ghz | R9 290 | 16GB RAM | 480GB(240GB+240GB RAID0) SSD | 3 TB HDD | 1 TB HDD | 500GB HDD
Server: AMD FX 6300 @ 4.4Ghz | GTX 670 | 16GB RAM | 240GB SSD | 320GB HDD
PCSX2 General Troubleshooting FAQ
Reply
#3
Additionally, please show full emulog after the problem occurred.
Reply
#4
Taken from my test result on the Wiki.

Quote:BIOS: USA 2.30, Takes a while to start up due to being a DVD9. Requires a powerful computer to run at fullspeed, and even then there's still some slowdowns. Also requires fiddling with sensitivity on controller settings as well if you want to properly play this game. (When holding up enemies, etc). Pressure-sensitive controller recommended!

Give it some time. It has to check the extra layer.
Intel Core i5-4670K @ 3.40GHz | 16GB (2x8GB) DDR3-1866 G.SKILL Sniper Series
AMD Radeon R9 280 @ 3 GB | 120GB SSD | Windows 7 Ultimate x64 (SP1)
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)