Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Metal gear solid 2 VR Missions
#1
Hi,

I can play Metal Gear Solid 2 Substance, I can get to the menu, play story mode (with some audio problems), but my biggest problem is that I can't play the VR Missions.

I have installed an european BIOS and play a PAL .iso. I have tried many configurations and none works.

My pc shouldn't have problems on the hardware side (i7 processor, GTX 970 GPU, 14GB RAM).

Those are the red lines the console show:

Code:
(EE pc:00101A28) TLB Miss, addr=0x3fbb5528 [store]
(EE pc:00101A28) TLB Miss, addr=0x3fbb5524 [store]
(EE pc:00140ED0) TLB Miss, addr=0x3fbb553c [store]
(EE pc:00140ED0) TLB Miss, addr=0x3fbb5538 [store]
(EE pc:00140ED0) TLB Miss, addr=0x3fbb5530 [store]
(EE pc:00140ED0) TLB Miss, addr=0x3fbb5534 [store]
(EE pc:00140D08) TLB Miss, addr=0x3fbb553c [load]
(EE pc:00140D54) TLB Miss, addr=0x3fbb553c [load]
(EE pc:00140D54) TLB Miss, addr=0x3fbb5530 [load]
(EE pc:00140D54) TLB Miss, addr=0xc [load]
(EE pc:00140DEC) TLB Miss, addr=0x3fbb5538 [store]
(EE pc:00140DF4) TLB Miss, addr=0x3fbb5534 [load]
(EE pc:00140DF4) TLB Miss, addr=0x3fbb553c [load]
(EE pc:00140E4C) TLB Miss, addr=0x3fbb553c [store]
(EE pc:00101A50) TLB Miss, addr=0x3fbb5524 [load]
(EE pc:00101A50) TLB Miss, addr=0x0 [load]
(EE pc:00101A50) TLB Miss, addr=0x3fbb5524 [load]
(EE pc:00101A50) TLB Miss, addr=0x0 [load]
(EE pc:00101A84) TLB Miss, addr=0x3fbb5524 [load]
(EE pc:00101A84) TLB Miss, addr=0x8 [load]
(EE pc:00101AB8) TLB Miss, addr=0x3fbb5524 [load]
(EE pc:00101610) TLB Miss, addr=0x4 [load]
(EE pc:00101AC8) TLB Miss, addr=0x3fbb5528 [store]
(EE pc:00101AC8) TLB Miss, addr=0x3fbb552c [load]
(EE pc:00101AC8) TLB Miss, addr=0x3fbb5524 [load]
(EE pc:00101670) TLB Miss, addr=0x8 [load]
(EE pc:001016D8) TLB Miss, addr=0x4 [load]
(EE pc:00101B04) TLB Miss, addr=0x3fbb5530 [load]
(EE pc:00101C50) TLB Miss, addr=0x8 [load]
(EE pc:00101C78) TLB Miss, addr=0x14 [load]
(EE pc:00101C50) TLB Miss, addr=0x8 [load]
(EE pc:00101C78) TLB Miss, addr=0x14 [load]
(EE pc:00101C50) TLB Miss, addr=0x8 [load]
(EE pc:00101C78) TLB Miss, addr=0x14 [load]
(EE pc:00101C50) TLB Miss, addr=0x8 [load]
(EE pc:00101C78) TLB Miss, addr=0x14 [load]
(EE pc:00101C50) TLB Miss, addr=0x8 [load]
(EE pc:00101C78) TLB Miss, addr=0x14 [load]
(EE pc:00101C50) TLB Miss, addr=0x8 [load]
(EE pc:00101C78) TLB Miss, addr=0x14 [load]
(EE pc:00101C50) TLB Miss, addr=0x8 [load]
(EE pc:00101C78) TLB Miss, addr=0x14 [load]
(EE pc:00101C50) TLB Miss, addr=0x8 [load]
(EE pc:00101C78) TLB Miss, addr=0x14 [load]
(EE pc:00101C50) TLB Miss, addr=0x8 [load]
(EE pc:00101C78) TLB Miss, addr=0x14 [load]
(EE pc:00101C50) TLB Miss, addr=0x8 [load]
(EE pc:00101C78) TLB Miss, addr=0x14 [load]
(EE pc:00101C50) TLB Miss, addr=0x8 [load]
(EE pc:00101C78) TLB Miss, addr=0x14 [load]

What should I do to know what's the problem? What settings do you recommend?

Thanks for your help.
Reply

Sponsored links

#2
I hope you meant that you dumped the bios ? On other hand, try remaking the ISO using imgburn.
We're supposed to be working as a team, if we aren't helping and suggesting things to each other, we aren't working as a team.
- Refraction

[Image: 84t1dRu.png]
Reply
#3
Are you using cheats?
[Insert Witty Sig Here.]
Reply
#4
Thanks a lot for your help, I didn't bump the thread without new information, that's the reason of the delay.

I'm not using cheats, I didn't do anything strange with the bios, I imported and selected as the normal initial configuration of pcsx2 requires.

The problem was with the .iso, I changed that and the problem was fixed.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)