Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Metal gear solid, perfect speed, even in cutscenes! however got one question
#1
yup thats right, I am getting constant 100% speed, with no slowdowns even during cuteness, sound is perfect too.

however there is one problem, there are graphic corruption through with missing surfaces.

Computer Spec:
Core i7 920 running
6Gb DDR3
Radeon 4850 512mb
Vista 64
everything running at stock speed with no overclocking

Sponsored links

#2
Which MGS?

There's a patch in the patchlist for MGS3 that's specifically for "Fixing visuals".
.:Intel Core i7 Extreme 965 OC'ed @ 4Ghz - EVGA X58 SLI - Corsair 6GB @ 1600Mhz 9-9-9-24 - 2xEVGA GTX 285 1GB OC'ed @ 680/1548/1270Mhz in SLI - Dell UltraSharp 24" - Corsair HX1000W PSU - Noctua NH-U12P SE1366 - Antec 900
.OhmyCZ Vertex 250GB SSD 200/160MB/s read/write - Samsung F1 1TB
.:Windows 7 x64
#3
its MSG3, thanks for the info I will try that.

if anyone want Core i7 benchmarks, then give me a shout, I will be happy to help
#4
mgs3 is my favourite game ever, so since i dont have a ps2 i would love to play this game with this great emulator Tongue but i have got some problems.. mmmalas how can u get 100% perfect speed? if i use frame skip, game looks to laggy but if i use normal render, sound seems to have a delay Wacko how can i make my game run like yours? and how can i use patches?

btw when i use the normal ps2 eumlator i get really bad sound, but with playground things are different, sound is way better but it has some problems like i mentioned above.. can u tell me how did u set up your emulator?

my spects are:

windows xp sp3
core 2 duo e8500
2gb ram ddr2 1066mhz
radeon x1950pro 512mb gddr3

thanks in advance
#5
(02-26-2009, 11:49 AM)mmmalas Wrote: yup thats right, I am getting constant 100% speed, with no slowdowns even during cuteness, sound is perfect too.

however there is one problem, there are graphic corruption through with missing surfaces.

Computer Spec:
Core i7 920 running
6Gb DDR3
Radeon 4850 512mb
Vista 64
everything running at stock speed with no overclocking


Dude u can try running the latest gsdx in software mode with 6 threads and try.I think u will be getting near full speeds.
#6
(02-26-2009, 05:59 PM)snaky Wrote: mgs3 is my favourite game ever, so since i dont have a ps2 i would love to play this game with this great emulator Tongue but i have got some problems.. mmmalas how can u get 100% perfect speed? if i use frame skip, game looks to laggy but if i use normal render, sound seems to have a delay Wacko how can i make my game run like yours? and how can i use patches?

btw when i use the normal ps2 eumlator i get really bad sound, but with playground things are different, sound is way better but it has some problems like i mentioned above.. can u tell me how did u set up your emulator?

my spects are:

windows xp sp3
core 2 duo e8500
2gb ram ddr2 1066mhz
radeon x1950pro 512mb gddr3

thanks in advance

as you see, I am using core i7, this is quad core processer capable of running 8 threads at one time, I am using the latest playground stuff.
and latest gsdx, and indeed its 100% playable


(02-26-2009, 06:55 PM)indiandude Wrote: Dude u can try running the latest gsdx in software mode with 6 threads and try.I think u will be getting near full speeds.

I have full speed however I dont know how to apply the patch, thus I a still have the missing surfaces problem

I didnot have the graphic problem with 9.4 installation, but it was much slower

enabling patches result in error message in the console:
"xml loader returned an error trying to load a patch..."
#7
humm software mode is not working for me.. its toooo slooowww. hardware mode is much better but i cant have the sound and image working 100% together Sad what can i do to increase my results?
#8
(02-26-2009, 05:59 PM)snaky Wrote: so since i dont have a ps2
please don't mention that you don't have a ps2 (you have to own a ps2 to have the rights to use this emulator) Glare Closedeyes
Windows 7 64bit
Intel Pentium Dual-Core E5200 OC to 3.6GHz, Intel GMA x4500, 1GB DDR2

NinjaMight just work on next guideNinja
#9
but my cousin does, so.. he doesnt use it anymore Tongue
#10
(02-27-2009, 12:56 AM)snaky Wrote: but my cousin does, so.. he doesnt use it anymore Tongue
alright, that's ok then Smile Tongue
Windows 7 64bit
Intel Pentium Dual-Core E5200 OC to 3.6GHz, Intel GMA x4500, 1GB DDR2

NinjaMight just work on next guideNinja




Users browsing this thread: 1 Guest(s)