Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Missing models in Tekken 5 in OpenGL
#1
I'm using the latest build from GIT and noticed the models are mostly missing in Tekken 5 (at least the Devil Within mode). Works fine in DX11. Any ideas why they're missing in OpenGL which shares the same settings (minus the blending stuff which is turned off).

Thanks!
Intel Core i5 2500k @ 4.3 ghz. (Sandy Bridge CPU) / Asus P8P67 / 4 Gig Ram / GeForce GTX 660/ Creative X-fi / Win 8.1 Pro 64 bit
Reply

Sponsored links

#2
Can you try disabling Depth in the hw hacks section and see if they appear in OpenGL then?
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
Reply
#3
And did you enable speedhack on the core side ?
Reply
#4
This is triggered by the crc hack level. If you set it to "minimum" or "none", the models will show up again.
Reply
#5
I don't get it. The hack in ./GSHwHack.cpp is enabled on the full level. And the alternate shader in ./GSRendererOGL.cpp is enabled on the min level. Does partial work ?
Reply
#6
No, only "none" works. I was pretty sure I had set it to minimum and it worked when I tried it before, but I can't repeat it. Tongue2
Reply
#7
So the issue is the channel effect. Arg...
Reply
#8
Could I have a gs dump ?
Reply
#9
(10-15-2016, 05:03 PM)gregory Wrote: Could I have a gs dump ?
https://drive.google.com/file/d/0B1yxkR5...sp=sharing
Intel Core i5 2500k @ 4.3 ghz. (Sandy Bridge CPU) / Asus P8P67 / 4 Gig Ram / GeForce GTX 660/ Creative X-fi / Win 8.1 Pro 64 bit
Reply
#10
Build would be available by appveyor (in 10-20 minutes)

https://github.com/PCSX2/pcsx2/pull/1626

Please tell me if the game is perfect now.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)