Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NFS MW issues
#1
so everything is ok but when i go on races i get these vertical redish bluish greenish lines im in the version 1.4.0 any fixes?
Reply

Sponsored links

#2
moving to support.


Using OpenGL with Blending Accuracy set to Basic should resolve the bars. I think even DirectX11 is ok (I'm guessing you have it in Direct3D9 mode)
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
Reply
#3
(04-08-2017, 07:59 PM)refraction Wrote: moving to support.


Using OpenGL with Blending Accuracy set to Basic should resolve the bars. I think even DirectX11 is ok (I'm guessing you have it in Direct3D9 mode)

i have direct3d11 hardware mode
Reply
#4
tried and it dint fix
Reply
#5
Time to use OGL if you want to keep using 1.4.0, then.
It may have been fixed in d3d11 HW mode in latest revisions, though
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#6
(04-08-2017, 09:49 PM)jesalvein Wrote: Time to use OGL if you want to keep using 1.4.0, then.
It may have been fixed in d3d11 HW mode in latest revisions, though

ok ill check in the 1.5.0 version
Reply
#7
so i tried 1.5.0 but the game dosent run well
Reply
#8
why ?
you mean you still have the same issue ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#9
The game should run just as well in 1.5.0 as it did in 1.4.0, unless you cranked up some of the settings.
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
Reply
#10
(04-08-2017, 10:55 PM)creepymonkeygamer Wrote: ok ill check in the 1.5.0 version

(04-08-2017, 11:38 PM)refraction Wrote: The game should run just as well in 1.5.0 as it did in 1.4.0, unless you cranked up some of the settings.

no dint crank anything up i have it like its default ps2 version
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)