Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Need help getting PCSX2 0.9.7 to work
#1
When I start up my .iso of Resident Evil 3, the Sony Computer Entertainment screen plays and all goes to black like normal. But then it stays that way forever! Every 30 seconds, I get this message:

<<<<<<HUNG timeout=0:2:0>>>>>>
PGIF=0010002c STAT=14802000 code=-1(ffffffff)
d1_chcr=70000045 vif1_stat=00000040 gif_stat=00000000
stack_check=76543210|76543210

(The 0:2:0 is how long it has been stuck.)

I'm running Windows 7 (64-bit) on a Compaq Presario Notebook w/ Intel Celeron CPU 900 @ 2.20GHz 2.19 GHz

I hope I gave the right/enough info for you to help me. I'm sort of a noob at this, so I don't know what you'd need to know... ^^;

Please help if you can!

Sponsored links

#2
You do realize Resident Evil 3 is for the Playstation 1 right?
#3
try a PS1 emu.
a ps1 game won't work with pcsx2
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
#4
try playing it on pcsx Laugh
(not pcsx2. pcsx is for ps1)
#5
Hi ppl i have a problem...
After instalation and bios selection, i can't configure LyliPad (Save changes).
I changed OS recently (win7 Ultimate 32bits for 64bits) and know it gives me a msg that cant save configuration and gave me the sugestion to run the psx2 in admin mode, but the problem sustains.

In attachment ist the print screen of the situation.


Attached Files Thumbnail(s)
   
#6
Not a bug report, moved.
Core i5 3570k -- Geforce GTX 670  --  Windows 7 x64
#7
ok ty and sorry.
other problem...

running the psx2 gives me this to.


Attached Files Thumbnail(s)
   
#8
...

Known pirated BIOS and game.

Our forum does not tolerate any kind of warez talk / discussion / links and no support will be given as such.
Read our rules,specifically rule #1. Thread closed.
Core i5 3570k -- Geforce GTX 670  --  Windows 7 x64




Users browsing this thread: 1 Guest(s)