Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Need help .hack vol 1
#1
well its pretty strange i can run FF10 and kingdom hearts 2 full speed but i came to this bump in the road after find my old cds and no longer have my fat ps2 i thought why not try it and i go to load the game and i get a white screen but sound a little lag but no screen nothing and i can hear the menu and such but just pure white was wondering if anyone knew a fix for it if you need vids or a screen shot ill do it love to be able to get this game up and running also am up to date on all plugins ill add a photo of the game and the plugins menu thank you
Specs
Model Name: iMac
Model Identifier: iMac9,1
Processor Name: Intel Core 2 Duo
Processor Speed: 2.26 GHz
Number Of Processors: 1
Total Number Of Cores: 2
L2 Cache: 3 MB
Memory: 2 GB
Bus Speed: 1.07 GHz
Boot ROM Version: IM91.008D.B08
SMC Version (system): 1.44f0
Graphics
Chipset Model: NVIDIA GeForce 9400
Type: GPU
Bus: PCI
VRAM (Total): 256 MB
Vendor: NVIDIA (0x10de)
Device ID: 0x0867
Revision ID: 0x00b1
ROM Revision: 3379
Displays:
iMac:
Resolution: 1680 x 1050
Pixel Depth: 32-Bit Color (ARGB8888)
Main Display: Yes
Mirror: Off
Online: Yes
Built-In: Yes
Display Connector:
Status: No Display Connected


Attached Files Thumbnail(s)
       

Sponsored links

#2
Quote:and no longer have my fat ps2
if you don't own a PS2, you have nothing to do on our forums.
closed.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go




Users browsing this thread: 1 Guest(s)