Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
No sound with SPU-X2
#1
Hello everyone,

I hope someone can help me with this. I try playing a few games now, but using SPU-X2 I can't get any sound (which is weird considering I used it before and it worked perfectly). Only difference is that I'm using a different videocard than before. I get an error with it, which is below.


Opening PAD
Opening SPU2

* SPU2-X: Enumerating PortAudio devices:

*** Device 0: 'Primair geluidsstuurprogramma' (Windows DirectSound)

*** Device 1: 'Speakers (Realtek High Definition Audio)' (Windows DirectSound)

*** Device 2: 'Realtek Digital Output(Optical) (Realtek High Definition Audio)' (Windows DirectSound)

*** Device 3: 'Realtek Digital Output (Realtek High Definition Audio)' (Windows DirectSound)

*** Device 4: 'Speakers (Realtek High Definition Audio)' (Windows WASAPI)

*** Device 5: 'Realtek Digital Output(Optical) (Realtek High Definition Audio)' (Windows WASAPI)

*** Device 6: 'Realtek Digital Output (Realtek High Definition Audi Opening CDVD

o)' (Windows WASAPI)

*** Device 7: 'Speakers (Realtek HD Audio output)' (Windows WDM-KS)

*** Device 8: 'SPDIF Out (Realtek HDA SPDIF Optical Out)' (Windows WDM-KS)

*** Device 9: 'SPDIF Out (Realtek HDA SPDIF Out)' (Windows WDM-KS)

* SPU2-X: PortAudio error: Invalid device

Does anyone know what this means? I can use ZeroSpu, but then the game either doesn't play at all or the quality is bad.
Reply

Sponsored links

#2
config>audio>plugin settings
Change port audio to XAudio2
[Image: gmYzFII.png]
[Image: dvedn3-5.png]
Reply
#3
(08-03-2015, 09:10 PM)Nobbs66 Wrote: config>audio>plugin settings
Change port audio to XAudio2

Wow, thanks it worked!
Reply
#4
Rentam:
How are your speakers connected? Do you use that optical output or anything like that?
Reply
#5
The weird thing is I don't even have speakers, I use headphones. But everything works now, so I'm glad about it.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)