Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PCSX2 crashed!
#1
Yesterday I decided to restart playing persona 3 fes again and was having fun, where out of nowhere PCSX2 crashed. This is from Windows Event Viewer.

Application Name Error : pcsx2.exe , version 0.0.0.0 , time stamp : 0x54e0d7b8
Name of module error: XAudio2_7.dll_unloaded Version : 9.29.1962.0 , time stamp : 0x4c0641e5
Exception code: 0xc0000005
Margin of error: 0x0003a5e0
ID of process error: 0x47cc
Start time of application with error: 0x01d04b27590f0a1d
Path to application with error: C: \ pcsx2 - v1.3.1.537 \ pcsx2.exe
Path to module error: XAudio2_7.dll
Report ID : 51580854 - b71e - 11e4-827a - 902b34149018
Full package name with error:
Relative application ID packet with error:

I'm using the latest version from Github/Orphis.
Reply

Sponsored links

#2
(02-19-2015, 02:17 AM)StriFe Wrote: Yesterday I decided to restart playing persona 3 fes again and was having fun, where out of nowhere PCSX2 crashed. This is from Windows Event Viewer.

Application Name Error : pcsx2.exe , version 0.0.0.0 , time stamp : 0x54e0d7b8
Name of module error: XAudio2_7.dll_unloaded Version : 9.29.1962.0 , time stamp : 0x4c0641e5
Exception code: 0xc0000005
Margin of error: 0x0003a5e0
ID of process error: 0x47cc
Start time of application with error: 0x01d04b27590f0a1d
Path to application with error: C: \ pcsx2 - v1.3.1.537 \ pcsx2.exe
Path to module error: XAudio2_7.dll
Report ID : 51580854 - b71e - 11e4-827a - 902b34149018
Full package name with error:
Relative application ID packet with error:

I'm using the latest version from Github/Orphis.

switch from Xaudio to portaudio in SPu2-x settings, i dont think the random crashes Xaudio cause ever been fixed. Pcsx2 always randomly crashed on me always pointing to xaudio, since i switch to portaudio those random crash have been gone
Reply
#3
it has worked before for me, so currently using Direct Sound instead, also changed the Windows XAudio2_7.dll from the version that's included with Uplay, since it's roughly 4 yrs newer, but nevertheless I thought I still post this here, just so the devs know that this issue is still here Smile
Reply
#4
(02-19-2015, 02:37 AM)StriFe Wrote: it has worked before for me, so currently using Direct Sound instead, also changed the Windows XAudio2_7.dll from the version that's included with Uplay, since it's roughly 4 yrs newer, but nevertheless I thought I still post this here, just so the devs know that this issue is still here Smile

The thing about the Xaudio bug is it was random, really random could do multple time in day, could go weeks with out doing, some people had this issue some did not, it was just that random.

I just use portaudio these days and it it dont crash and it sound identical to Xaudio imo
Reply
#5
Xaudio worked fine before, but since this is gone now since I switched to DirectSound Smile
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)