Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pcsx2 Msg, Please help
#1
I'm getting this message when running my Call of duty3.iso file
(PCSX2 MSG)
An unhandled or unrecoverable exception occured, with the message:
The GS plugin failed to open/initialize
Pcsx2 will now close. More details may be available via the emulog.txt file.

Here is the emulog.txt
_____________________________________________________________
PCSX2 0.9.6 - compiled on Feb 27 2009
Savestate version: 8b400004
x86Init:
CPU vendor name = GenuineIntel
FamilyID = a
x86Family = Pentium® Dual-Core CPU E5400 @ 2.70GHz
CPU speed = 2.702 Ghz
Cores = 2 physical [2 logical]
x86PType = Standard OEM
x86Flags = bfebfbff 0400e3bd
x86EFlags = 20100000

Features:
Detected MMX
Detected SSE
Detected SSE2
Detected SSE3
Detected SSSE3
Not Detected SSE4.1

Hotkeys:
F1 - save state
(Shift +) F2 - cycle states
F3 - load state
Resetting...
Ready
Bios Version 1.60



**************
rom2 NOT FOUND
**************






**************
erom NOT FOUND
**************



Framelimiter rate updated (UpdateVSyncRate): 59.94 fps
MTGS > Thread Started, Opening GS Plugin...
MTGS > GSopen Finished, return code: 0xffffffff
_____________________________________________________________

My Rig
Processor : Intel Dual Core E5400 @ 2.70 GHz
Graphics Card : Leadtek GTS 250
Motherboard : Gigabyte G31M-ES2L
Ram : 3GB Kingston

_____________________________________________________________
My PCSX2 Settings (configure)
Graphics : ZeroGS 0.97.1
Cdvdrom : Linuz iso CDVD 0.8.0
Reply

Sponsored links

#2
did you happen to mount your image in a 3rd party program ?
did you happen to read the FAQ, too ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
I didn't mount the image, it's unmounted
Yes, I did read the F.A.Q, It's what got me this far lol
Reply
#4
then other things to try :
- make sure your directx is up to date (latest version is from June, AFAIK)
- try latest pcsx public beta
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#5
Jesalvein, I'm having trouble with the microsoft.com website, For some reason, My browser cannot enter the website (The webpage could not be found)
I tried to open microsoft.com with Opera, Firefox, IE and google chrome
By any chance can you post a link to download the latest version?
Thanks in advance
Reply
#6
http://www.filehippo.com/download_direct...550abc588/
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#7
Whoops, I got it to work
I ran services.msc and disable DNS client
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)