Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pcxs2 LOW fps
#1
Just downloaded the Pcsx2 and wanted to play JAK3 but its just lagging and im having low fps
System specs:
Amd fx4100
amd 7950 boost
8gb ram
Reply

Sponsored links

#2
Jak 3 is very glitchy (like the rest of the series) on PCSX2, and requires a fairly strong machine to run fast. I'd say your AMD cpu won't cut it unless you go > 4GHz core speed. Also do make sure you have the MTVU hack enabled.
Reply
#3
my cpu ist running stable on 4,50 ghz xD
Reply
#4
(09-14-2013, 10:19 PM)imerbozz Wrote: my cpu ist running stable on 4,50 ghz xD

Then i guess now might be a good time to tell us what settings you are using for PCSX2.
Primarily GSdx settings and speedhacks. The rest shouldn't matter much unless you changed something.
Reply
#5
(09-14-2013, 10:24 PM)Coornio Wrote: Then i guess now might be a good time to tell us what settings you are using for PCSX2.
Primarily GSdx settings and speedhacks. The rest shouldn't matter much unless you changed something.

As i said just installed it xD
[Image: 5film4pd.png]
[Image: m3km8saj.png]
[Image: o3ahl7fp.png]
Reply
#6
What is your cpu, gpu and anynone defult setting you use btw try both ee and vu sliders to 2 or 1. And see its work or not.
Pentium Dual-core G2010 2.8Ghz
RAM=4GB
nvidia GT 610
pcsx2 version-1.3.1  


Still surfing with Browser?, Try the pcsx2 forum App !
Reply
#7
(09-15-2013, 01:14 PM)Brock lessner Wrote: What is your cpu, gpu and anynone defult setting you use btw try both ee and vu sliders to 2 or 1. And see its work or not.

Dude pls look at the first post xD And also i dont have any sound
Reply
#8
(09-15-2013, 02:13 PM)imerbozz Wrote: Dude pls look at the first post xD

Blush ops now did you try what i was wrote in my privious post.
Pentium Dual-core G2010 2.8Ghz
RAM=4GB
nvidia GT 610
pcsx2 version-1.3.1  


Still surfing with Browser?, Try the pcsx2 forum App !
Reply
#9
(09-15-2013, 02:18 PM)Brock lessner Wrote: Blush ops now did you try what i was wrote in my privious post.

yeah it worked but dont have any sound xD
Reply
#10
(09-15-2013, 02:25 PM)imerbozz Wrote: yeah it worked but dont have any sound xD

what no sound? Did you do something with sound plugin?.
Pentium Dual-core G2010 2.8Ghz
RAM=4GB
nvidia GT 610
pcsx2 version-1.3.1  


Still surfing with Browser?, Try the pcsx2 forum App !
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)