Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Persona 3 fes battle ui
#1
hello so I've been recently trying to play Persona 3 fes but when I get to the first battle the ui for the fights do not show up anyone have any idea how I can fix this

My system specs are
AMD Athlon™ II X2 260 Processor 3.20Ghz
8.00GB of ram
windows 7 home premium 64-bit
xfx 7950 core edition
Reply

Sponsored links

#2
which PCSX version are you using?? and please post your emulog.txt which should be in PCSX2/logs Smile
Reply
#3
(05-04-2013, 05:00 PM)StriFe79 Wrote: which PCSX version are you using?? and please post your emulog.txt which should be in PCSX2/logs Smile

PCSX2 1.1.0.r5622 - compiled on Apr 27 2013
Savestate version: 0x9a0a0000

Host Machine Init:
Operating System = Microsoft Windows 7 Home Premium Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit
Physical RAM = 8190 MB
CPU name = AMD Athlon™ II X2 260 Processor
Vendor/Model = AuthenticAMD (stepping 03)
CPU speed = 3.213 ghz (2 logical threads)
x86PType = Standard OEM
x86Flags = 178bfbff 00802009
x86EFlags = efd3fbff

x86 Features Detected:
MMX.. SSE.. SSE2.. SSE3
MMX2 .. 3DNOW .. 3DNOW2.. SSE4a

Reserving memory for recompilers...

Loading plugins...
Binding GS: E:\PCSX2 1.0.0\plugins\gsdx32-sse2-r5350.dll
Windows 6.1.7601 (Service Pack 1 1.0)
AMD Radeon HD 7900 Series (8.17.10.1191)
Binding PAD: E:\PCSX2 1.0.0\plugins\lilypad-r5350.dll
Binding SPU2: E:\PCSX2 1.0.0\plugins\spu2-x-r5350.dll
Binding CDVD: E:\PCSX2 1.0.0\plugins\cdvdGigaherz-r5403.dll
Binding USB: E:\PCSX2 1.0.0\plugins\USBnull-r5484.dll
Binding FW: E:\PCSX2 1.0.0\plugins\FWnull-r5484.dll
Binding DEV9: E:\PCSX2 1.0.0\plugins\DEV9null-r5403.dll
Plugins loaded successfully.

(GameDB) 9645 games on record (loaded in 260ms)
Reply
#4
hmm no battle ui. Have you turned on the automatic gamefixes under system? and that screen doesn't didn't tell you if you had any error when you play the game in battle? it also could be namely that you have a faulty rip of your image.
Reply
#5
(05-04-2013, 05:44 PM)StriFe79 Wrote: hmm no battle ui. Have you turned on the automatic gamefixes under system? and that screen doesn't didn't tell you if you had any error when you play the game in battle? it also could be namely that you have a faulty rip of your image.

Yes
I left everything on default
Reply
#6
Have you tried software mode?
Reply
#7
Software mode won't fix that issue, Persona 3 is a game that can run near flawlessly on the what slower pc's No Battle UI seems to be or a faulty setting or a faulty ripped disc.
Reply
#8
post u'r emulog while game running.to do this press esc key when u're in game & save emulog from right side & upload it here & u'r pcsx2 all settings also !!
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)