Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Plugin Failure ZeroGS
#1
Hi I'm trying to get this to work on my laptop
and i have everything I configured just about (I think) but when I press done it says: Could Not Load GS Plugin 'plugins': <NULL>
the plugin is in the directory but it won't load and the command screen says:
Plugin Load Failure: plugins\ZeroGs.dll
SysLibError Message: <NULL>

There are also some things I can't configure or doesn't show up at all that the guide says to which are:
ZeroGS v0.97.1
LilyPad 0.9.11 (won't let me save my desired controller functions (Xbox 360 controller))
EFP Iso CDVD v0.6.0
EFP Polling CDVD v0.4.0

could it be my laptop performance?
it's windows vista premium
Dell Inspiron 1525
X86-Based PC
Intel Core 2 Duo CPU T5750 @ 2.0GHz, 2000Mhz, 2 Core(s), 2 logical Processor(s)
3.00GB RAM
220GB HDD available
Mobile Intel 965 Express Chipset Family
resolution 1280x800x59-60hertz
32bit
Intel High Definition Audio HDMI
SigmaTel High Definition Audio CODEC


thanks for any help![/align]
Reply

Sponsored links

#2
(05-17-2009, 10:16 PM)tigerofjiang Wrote: Hi I'm trying to get this to work on my laptop
and i have everything I configured just about (I think) but when I press done it says: Could Not Load GS Plugin 'plugins': <NULL>
the plugin is in the directory but it won't load and the command screen says:
Plugin Load Failure: plugins\ZeroGs.dll
SysLibError Message: <NULL>

There are also some things I can't configure or doesn't show up at all that the guide says to which are:
ZeroGS v0.97.1
LilyPad 0.9.11 (won't let me save my desired controller functions (Xbox 360 controller))
EFP Iso CDVD v0.6.0
EFP Polling CDVD v0.4.0

could it be my laptop performance?
it's windows vista premium
Dell Inspiron 1525
X86-Based PC
Intel Core 2 Duo CPU T5750 @ 2.0GHz, 2000Mhz, 2 Core(s), 2 logical Processor(s)
3.00GB RAM
220GB HDD available
Mobile Intel 965 Express Chipset Family
resolution 1280x800x59-60hertz
32bit
Intel High Definition Audio HDMI
SigmaTel High Definition Audio CODEC


thanks for any help![/align]

You should try setting your plugin directory first. The problem is your plugin directory not in the default install location.
Reply
#3
run as admin (right click pcsx2->run as admin)
Windows 7 64bit
Intel Pentium Dual-Core E5200 OC to 3.6GHz, Intel GMA x4500, 1GB DDR2

NinjaMight just work on next guideNinja
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)